reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie wiem jak w twiom rozmiarze ale w moim były mega wygodne. Też polecam Alles
To jak tak polecacie to pewnie jak przyjdzie czas sie zaopatrze=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A jak wygląda sprawa ze zwrotami w tym sklepie? Bo ja mam zaaawszeproblem z zamawianiem bielizny przez internet...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do preparatow na rozstepy to w pierwszej ciazy zaczelam od palmersa - jak kupowalam bardzo mi sie podobal zapach, jednak z czasem zmienila mi sie wrazliwosc na zapachy i nie bylam w stanie sie nim smarowac bo przez caly dzien czulam ten smrod...doprowadzalo mnie to do wymiotow. Potem kupilam oliwke babydream - bardzo fajny sklad jednak znowu zapach mi przeszkadzal i wszytsko bylo tluste....od 4 miesiaca zaczelam stosowac elancyl i to byl strzal w 10 ;) idealnie sie wchlania, bardzo delikatny zapach, jedynym minusem jest cena bo ok 100zl ale na szczescie butelka jest duza (500 ml) i dwa opakowania starczyly mi na cala ciaze, rozstepow na brzuchu i udach po ciazy nie mam, na piersiach pojawilo sie kilka ale to dopiero po porodzie. Podobno duza role odgrywaja sklonnosci genetyczne, ale ciezko powiedziec jak bylo w moim przypadku bo mam sporo rozstepow z okresu dojrzewania a z ciazy praktycznie wcale ;)

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Tez polecam staniki alles ;) kupilam stacjonarnie w sklepie jak bylam w poprzedniej ciazy, noszone od polowy ciazy i przez caly okres karmienia pomimo ciaglych wahan rozmiaru caly czas byly dobre. Mam dwa miekkie i jeden usztywniany, mega wygodne. Wczesniej nic nie moglam dopasowac bo obwod maly a miseczka ogromna. Kupilam tez jeden w H&M ale byl niewygodny i jak tylko unormowala sie laktacja to zrobil sie za duzy.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie [emoji4]
Ja już wstałam syn ogląda bajkę.
Co do staników to moje wklęsłe A tylko troszeczkę się powiększyły do B jeszcze im daleka droga [emoji50][emoji23] w pierwszej ciąży też nie urosły także w tej pewnie też nie urosną.

Do góry