reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Polecam bioOil na brzuch mi się sprawdził, ani 1 rozstepu po ciąży ze Stasiem. W ciąży przytyłam 15 kg z czego mój syn ważył 4 :-) :)
Smok jeden;)
Ja mam po Werce sporo, ale nie widać pod pomarszczona skóra :/ no ale co się dziwić, jak z obwodu 60 cm zrobiło mi się ponad 120. Po wykarmieniu drugiego strzelę sobie plastykę brzucha i cycków :p

reklama
Mi bio oil nie pomógł. Mam rozstępy które kocham [emoji23]. Zaprzyjaźniłam się z wrogiem.
Może teraz sięgnę po Palmers.
Do moich objawów doszły bóle rozciągania. Zastanawiam się jak w pracy wytrzymam. No-spa na to?

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cos czuje ze u mnie historia sie powtorzy.. wlasnie dostalam plamienia w kolorze kawa z mlekiem, pewnie rozkreci sie w @..., test blady, ledwo cokolwiek widac... mam juz takiego dola :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mialam tak w poprzednim cyklu.. nic przyjemnego =( Tulam Cie Kochana

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

@StarAnia he he ale mnie rozbawilas.
Mój mąż najbardziej się cieszy z rosnacych piersi, normalnie mam niewielkie. W ciąży i podczas karmienia o 1 rozm. Wieksze byly wiec przy małych cyckach różnica spora;)

Mi bio oil nie pomógł. Mam rozstępy które kocham [emoji23]. Zaprzyjaźniłam się z wrogiem.
Może teraz sięgnę po Palmers.
Do moich objawów doszły bóle rozciągania. Zastanawiam się jak w pracy wytrzymam. No-spa na to?

Tylko jeśli bardzo boli. Trwają badania nad korelacja przyjmowania no-spy przez matkę w ciąży, a obniżonym napięciem mięśniowym u dzieci. Wśród fizjoterapeutów mówi się nawet o "pokoleniu no-spy"

Właśnie mi koleżanka napisała to samo. Dziękuję :) Może postawie na magnez. W poprzedniej brałam tylko kwas foliowy i witaminy. Nospy chyba wcale. Ale też tak nie bolało [emoji23]

reklama
Do góry