reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A bierzecie jakieś witaminy? Ja jak do tej pory biorę tylko kwas foliowy, z tego co czytam z suplementami lepiej uważać, zastanawiam się ewentualnie nad Pregną 250 DHA. A jak u Was to wygląda?

A druga sprawa to aplikacje :) zainstalowałam sobie HiMommy i Moja Ciąża edziecko, jednak są takie średnie, ktoś cos poleca?

reklama
Ja mam preglife I lykam omegamed optima [emoji4]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Ja biorę kwas foliowy, jodit 200, selen, D3+k2mk7, magneB6 i luteinę dowcipnie - to z supli :p ale ja specyficznie :p w pierwszej ciąży na tym etapie tylko kwas foliowy.

Ja podobnie ja Dee preglife. Jeszcze mam dwie jakieś Moja Ciąża ale też średnie.
@dee mogę prosić namiary na tą drugą? Szukam w play sklep i nie ma :(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A bierzecie jakieś witaminy? Ja jak do tej pory biorę tylko kwas foliowy, z tego co czytam z suplementami lepiej uważać, zastanawiam się ewentualnie nad Pregną 250 DHA. A jak u Was to wygląda?

A druga sprawa to aplikacje :) zainstalowałam sobie HiMommy i Moja Ciąża edziecko, jednak są takie średnie, ktoś cos poleca?
Ja biore pregna plus.

Pisałam Wam że dzisiaj było spanie i leniuchowanie do południa?
Otóż właśnie wstałam z 1,5h drzemki, tak mnie ścięła senność (a to mi się rzadko zdarza)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja biorę pregnę plus, wcześniej tylko kwas foliowy przez 1,5 roku.
U mnie mdłości nadal brak (5t6d) i się zastanawiam czy wszystko w porządku... A do wizyty jeszcze 9 długich dni...

reklama
Do góry