reklama
Gola84
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, niesmialo dolaczam. 33 lata, druga ciaza. Mam coreczke z listopada 2011. Wczoraj pierwsza wizyta u gin. Widzialam serduszko, wg USG- 6t1d, wg OM 6t,4d. We wt inny gin na nfz nastraszyl mnie pustym pecherzykiem i nie rozwij. sie ciaza. Poza tym zle obliczyl termin z OM - mylac sie o tydz do przodu. Z dolegliwosci, lekkie bole podbrzusza, i niestety mega nudnosci- to samo co w pierwszej ciazy. Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ewarut
Gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka . Rozgość sięHej dziewczyny, niesmialo dolaczam. 33 lata, druga ciaza. Mam coreczke z listopada 2011. Wczoraj pierwsza wizyta u gin. Widzialam serduszko, wg USG- 6t1d, wg OM 6t,4d. We wt inny gin na nfz nastraszyl mnie pustym pecherzykiem i nie rozwij. sie ciaza. Poza tym zle obliczyl termin z OM - mylac sie o tydz do przodu. Z dolegliwosci, lekkie bole podbrzusza, i niestety mega nudnosci- to samo co w pierwszej ciazy. Pozdrawiam
Ewarut
@Gola84 -https://www.babyboom.pl/forum/temat/lista-wrzesniowych-mam.90480/ wpisz sie
D
Deleted member 176021
Gość
Sama mozesz sobie wyliczyć termin wg. OM.Dziewczyny, nawet nie wiem na kiedy mam termin. Nic na razie mi gin nie powiedzial, ale chyba koniec sierpnia poczatek wrzesnia??
Jestem z Marcowek, ale wpadłam Wam pogratulować.
Życzę Wam dziewczyny nudnych 9 miesięcypełnych wspaniałych nowin; bez nudności, zgagi itd.
@Ewarut trzymam kciuki za Ciebie.
Spokojności
Aleczka
WitamyHej dziewczyny, niesmialo dolaczam. 33 lata, druga ciaza. Mam coreczke z listopada 2011. Wczoraj pierwsza wizyta u gin. Widzialam serduszko, wg USG- 6t1d, wg OM 6t,4d. We wt inny gin na nfz nastraszyl mnie pustym pecherzykiem i nie rozwij. sie ciaza. Poza tym zle obliczyl termin z OM - mylac sie o tydz do przodu. Z dolegliwosci, lekkie bole podbrzusza, i niestety mega nudnosci- to samo co w pierwszej ciazy. Pozdrawiam
Ewarut
Dziekuje Ci Pamiętasz mnie z MarcówekSama mozesz sobie wyliczyć termin wg. OM.
Jestem z Marcowek, ale wpadłam Wam pogratulować.
Życzę Wam dziewczyny nudnych 9 miesięcypełnych wspaniałych nowin; bez nudności, zgagi itd.
@Ewarut trzymam kciuki za Ciebie.
Spokojności
Teraz mam w sobie wewnętrzny spokój nie to co przedtem ... Wierzę , że będzie dobrze
Pozdrawiam Cie serdecznie
reklama
Wiecie co , właśnie zauważyłam ( wyświeliło mi się na profilu ) , że mnie pewna osoba obserwuje na forum , dla mnie to jest trochę chore , bo to tak jakby ktoś Cię sledził
Cześć Dziewczyny, przywitam się i zmykam w świat do wieczora. Jadę dziś odwiedzić małego Stasia, który niedawno przyszedł na świat [emoji7].
Ewarut, ja widzę, że Cię więcej osób obserwuje, w tym ja. Chora chyba nie jestem [emoji16], mam wpisane wszystkie dziewczyny ze starej gwardii Staraczek 2017 - co jakiś czas podglądam, co tam u nich i kibicuję. Niektóre na czerwcówkach, lipcówkach, sierpniówkach. Niektóre zaraz dołączą do nas, a jeszcze inne wejdą do innego miesiąca. Każdej mocno kibicuję [emoji8]. Zżyłam się.
Miłego dnia!