reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziękuję! Mam nadzieję, że do wieczora jakoś zleci :) póki co L4 nie mogę wziąć bo żebym mogła iść muszą znaleźć za mnie pracownika. A i tak do końca stycznia muszę pracować normalnie :(

reklama
Hej dziewczyny, niesmialo dolaczam. 33 lata, druga ciaza. Mam coreczke z listopada 2011. Wczoraj pierwsza wizyta u gin. Widzialam serduszko, wg USG- 6t1d, wg OM 6t,4d. We wt inny gin na nfz nastraszyl mnie pustym pecherzykiem i nie rozwij. sie ciaza. Poza tym zle obliczyl termin z OM - mylac sie o tydz do przodu. Z dolegliwosci, lekkie bole podbrzusza, i niestety mega nudnosci- to samo co w pierwszej ciazy. Pozdrawiam;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, niesmialo dolaczam. 33 lata, druga ciaza. Mam coreczke z listopada 2011. Wczoraj pierwsza wizyta u gin. Widzialam serduszko, wg USG- 6t1d, wg OM 6t,4d. We wt inny gin na nfz nastraszyl mnie pustym pecherzykiem i nie rozwij. sie ciaza. Poza tym zle obliczyl termin z OM - mylac sie o tydz do przodu. Z dolegliwosci, lekkie bole podbrzusza, i niestety mega nudnosci- to samo co w pierwszej ciazy. Pozdrawiam;)

Gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka . Rozgość się :)

Dziewczyny, nawet nie wiem na kiedy mam termin. Nic na razie mi gin nie powiedzial, ale chyba koniec sierpnia poczatek wrzesnia??

Dziewczyny, nawet nie wiem na kiedy mam termin. Nic na razie mi gin nie powiedzial, ale chyba koniec sierpnia poczatek wrzesnia??

Sama mozesz sobie wyliczyć termin wg. OM.
Jestem z Marcowek, ale wpadłam Wam pogratulować.
Życzę Wam dziewczyny nudnych 9 miesięcy;)pełnych wspaniałych nowin; bez nudności, zgagi itd.:D
@Ewarut trzymam kciuki za Ciebie.
Spokojności;)

Witamy

Własnie patrzę na swoje wyniki z morfologii.
Mam podwyzszone neutrocyty i monocyty (?) Chyba muszę pójść z tymi wynikami do lekarza 1 kontaktu, bo kolejną wizytę u gina mam dopiero 7.02

Sama mozesz sobie wyliczyć termin wg. OM.
Jestem z Marcowek, ale wpadłam Wam pogratulować.
Życzę Wam dziewczyny nudnych 9 miesięcy;)pełnych wspaniałych nowin; bez nudności, zgagi itd.:D
@Ewarut trzymam kciuki za Ciebie.
Spokojności;)
Dziekuje Ci :) Pamiętasz mnie z Marcówek :)
Teraz mam w sobie wewnętrzny spokój nie to co przedtem ... Wierzę , że będzie dobrze :)
Pozdrawiam Cie serdecznie :)

reklama
Wiecie co , właśnie zauważyłam ( wyświeliło mi się na profilu ) , że mnie pewna osoba obserwuje na forum , dla mnie to jest trochę chore , bo to tak jakby ktoś Cię sledził :(

Cześć Dziewczyny, przywitam się i zmykam w świat do wieczora. Jadę dziś odwiedzić małego Stasia, który niedawno przyszedł na świat [emoji7].

Ewarut, ja widzę, że Cię więcej osób obserwuje, w tym ja. Chora chyba nie jestem [emoji16], mam wpisane wszystkie dziewczyny ze starej gwardii Staraczek 2017 - co jakiś czas podglądam, co tam u nich i kibicuję. Niektóre na czerwcówkach, lipcówkach, sierpniówkach. Niektóre zaraz dołączą do nas, a jeszcze inne wejdą do innego miesiąca. Każdej mocno kibicuję [emoji8]. Zżyłam się.

04e814afd7f0f40249ae466fa17223af.jpg

Miłego dnia!

Do góry