reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Leczyliśmy się od 3 lat. Tak udało się za pierwszym razem. Myśleliśmy ze się nic nie uda, albo będzie ciąża pojedyncza. Jeszcze jesteśmy w szoku i musimy oswoić się z myślą o dwójce. Wiem tez ze to sam początek, oby wszystko było ok.

To tym bardziej ogromne gratulacje! [emoji173]️

Spokojnej ciąży [emoji256].

@Lena1989 super wieści :) @StarAnia nie martw się wszystko będzie dobrze u mnie na pierwszym usg w poprzedniej ciazy tez było widać tyłki pęcherzach ciążowy z ciałkiem zotkowym a za dwa dni już zarodek z pięknym serduchem na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja niedawno wróciłam z zajęć z synem i padłam wykańcza mnie to przeziębienie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)
Trzymam w takim razie kciuki. A kiedy idziesz na usg?

reklama
@Ewarut spokojnej nocki i dobranoc ;)
@Agniesia0484 niestety dopiero za jakieś 8-9 tyg nie prędzej jak między 12-14 tc ;( prędzej nie interesują się tu ciążami a jakiekolwiek ingerencje w razie co to dopiero od20 tygodnia. Mieszkam w Irlandii i tu tak maja niestety

Do góry