reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Leczyliśmy się od 3 lat. Tak udało się za pierwszym razem. Myśleliśmy ze się nic nie uda, albo będzie ciąża pojedyncza. Jeszcze jesteśmy w szoku i musimy oswoić się z myślą o dwójce. Wiem tez ze to sam początek, oby wszystko było ok.

To tym bardziej ogromne gratulacje! [emoji173]️

Spokojnej ciąży [emoji256].

@Lena1989 super wieści :) @StarAnia nie martw się wszystko będzie dobrze u mnie na pierwszym usg w poprzedniej ciazy tez było widać tyłki pęcherzach ciążowy z ciałkiem zotkowym a za dwa dni już zarodek z pięknym serduchem na pewno wszystko będzie dobrze.
Ja niedawno wróciłam z zajęć z synem i padłam wykańcza mnie to przeziębienie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)

@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje ;) mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie ;)
Trzymam w takim razie kciuki. A kiedy idziesz na usg?

reklama
@Ewarut spokojnej nocki i dobranoc ;)
@Agniesia0484 niestety dopiero za jakieś 8-9 tyg nie prędzej jak między 12-14 tc ;( prędzej nie interesują się tu ciążami a jakiekolwiek ingerencje w razie co to dopiero od20 tygodnia. Mieszkam w Irlandii i tu tak maja niestety

Do góry