Dziękuje. PozdrawiamTo super... Oby wszystko było ok . Dbajcie o siebie [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje. PozdrawiamTo super... Oby wszystko było ok . Dbajcie o siebie [emoji2]
DziękujeGratulacje podwójne
Leczyliśmy się od 3 lat. Tak udało się za pierwszym razem. Myśleliśmy ze się nic nie uda, albo będzie ciąża pojedyncza. Jeszcze jesteśmy w szoku i musimy oswoić się z myślą o dwójce. Wiem tez ze to sam początek, oby wszystko było ok.
A Ja powiem Wam dobrej nocy oczy chcą spać [emoji2]
Trzymam w takim razie kciuki. A kiedy idziesz na usg?@julia112233 na razie jesteś w szoku i to normalne ale zobaczysz będziesz się cieszyć! Napisz coś więcej o sobie czy mas już dzieci etc. A waga.... nie Ty jedna będziesz ważyć więcej..... będziesz się pilnować a po ciazy będziesz dopiero się martwić . NajwazniejsE żebyś Ty z dzidzia była zdrowa. Do lekarza się wybierz mysle..... podejrzewasz który to tydzień ??
@Agniesia0484 super gratulacje mój mąż cały czas mówi ze ma nadzieje ze i ja mam tam w srodeczku bliźniaki ale mysle ze nie
Dobrej nocki [emoji4]A Ja powiem Wam dobrej nocy oczy chcą spać [emoji2]