reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :-)

reklama
A no chyba , że tak :)
Ja jak poszłam ostatnio w grudniu , jeszcze było za wcześnie i beta była ujemna , to był mój pierwszy raz w zyciu jak robiłam betę to sie przeraziłam jak uslyszałam cene 45zł masakra u Ciebie też tyle to jest płatne ?
U mnie trochę taniej, bo 28 zł a skąd jesteś? Ja robiłam w przychodni pod Warszawą...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż już mi kupił na przeziębienie pelaflen i hascosept na gardlo :-)
Mam też ten syrop , ale lepszy jest ten co wysłałam ci zdjecie tabletek o takiej samej nazwie .
U mnie trochę taniej, bo 28 zł a skąd jesteś? Ja robiłam w przychodni pod Warszawą...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Okolice Zgorzelca Dolny Śląsk

witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mika06 mnie w dniu spodziewanej @ bladzioch w godzinach popołudniowych. Ja juz po becie i nie odlecialam. Któraś kobietka pytała o cene - 24zl wizyta u gin w poniedziałek:-)

Delektuję sie smakiem kawy zbożowej kupiłam sobie dzisiaj.Strasznie mi kawy brakowało i nawet parę razy napiłam się zwykłej rozpuszczalki, ale miałam wyrzuty sumienia

Dziewczyny drogo u Was beta. U mnie 20zł a nie 40 cos (nie pamiętam która to napisała bo tyle mam do nadrobienia :) )
Czekam na wyniki o 16. Miałam zrobić więcej badań ale... tuż przed wyjściem córka dała mi mandarynkę a ja nie wiele myśląc zjadlam ;) Chyba mi się mózg wyłącza w tej ciąży [emoji23]

witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 2dni przed @ z wyliczeń 12dpo. Blada kreska ale bez wątpliwości

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Do góry