reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu działa :]

@Jotka_Szczotka szykuj się!! Statystyki nie kłamią :)

Link do: Najwięcej dzieci rodzi się w tym miesiącu. Potwierdzają to statystyki, a badania naukowe podają przyczynę

f2w3csqvilsnamac.png
Podobuha mnie sie te statystyki =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ale się rozpisałyście z rana.
Ja dzisiaj miałam powtórzyć betę rano, po 48 h ale tak mi się słabo robiło od momentu wstania z łóżka że nawet nie było opcji się wybrać na pobieranie krwi. Ledwie się do pracy doczłapałam i tak naprawdę dopiero teraz mnie to puszczać zaczyna. Ma-sa-kra... Jak tak mają wyglądać moje poranki to chyba wcale wstawać nie będę...

Myślicie że jak w poniedziałek betę ogarnę to da mi to jakiś zarys sytuacji? Bo dzisiaj to już napewno nie zdażę, za dużo pracy...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się rozpisałyście z rana.
Ja dzisiaj miałam powtórzyć betę rano, po 48 h ale tak mi się słabo robiło od momentu wstania z łóżka że nawet nie było opcji się wybrać na pobieranie krwi. Ledwie się do pracy doczłapałam i tak naprawdę dopiero teraz mnie to puszczać zaczyna. Ma-sa-kra... Jak tak mają wyglądać moje poranki to chyba wcale wstawać nie będę...

Myślicie że jak w poniedziałek betę ogarnę to da mi to jakiś zarys sytuacji? Bo dzisiaj to już napewno nie zdażę, za dużo pracy...

A nie lwpiej iść do gina , niż robić tą bete ? dwie bety u mnnie to praktycznie wizyta u gina. Moim zdaniem gin pewniejszy niż beta

A nie lwpiej iść do gina , niż robić tą bete ? dwie bety u mnnie to praktycznie wizyta u gina. Moim zdaniem gin pewniejszy niż beta
Byłam u gina, który odesłał mnie z kwitkiem bo jak twoerdzi " beta na plusie, więc napewno ciąża". Pójdę za tydzień bo muszę zaleczyć infekcję, na tydzień mam rozpisane globulki...
A wolalabym spr zeby byc spokojniejsza...

Byłam u gina, który odesłał mnie z kwitkiem bo jak twoerdzi " beta na plusie, więc napewno ciąża". Pójdę za tydzień bo muszę zaleczyć infekcję, na tydzień mam rozpisane globulki...
A wolalabym spr zeby byc spokojniejsza...

A no chyba , że tak :)
Ja jak poszłam ostatnio w grudniu , jeszcze było za wcześnie i beta była ujemna , to był mój pierwszy raz w zyciu jak robiłam betę to sie przeraziłam jak uslyszałam cene 45zł masakra u Ciebie też tyle to jest płatne ?

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj gratuluję :)
Mamy ten sam termin pierwszej wizyty :)

reklama
Do góry