reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję :-)

reklama
A no chyba , że tak :)
Ja jak poszłam ostatnio w grudniu , jeszcze było za wcześnie i beta była ujemna , to był mój pierwszy raz w zyciu jak robiłam betę to sie przeraziłam jak uslyszałam cene 45zł masakra u Ciebie też tyle to jest płatne ?
U mnie trochę taniej, bo 28 zł a skąd jesteś? Ja robiłam w przychodni pod Warszawą...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż już mi kupił na przeziębienie pelaflen i hascosept na gardlo :-)
Mam też ten syrop , ale lepszy jest ten co wysłałam ci zdjecie tabletek o takiej samej nazwie .
U mnie trochę taniej, bo 28 zł a skąd jesteś? Ja robiłam w przychodni pod Warszawą...

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Okolice Zgorzelca Dolny Śląsk

witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mika06 mnie w dniu spodziewanej @ bladzioch w godzinach popołudniowych. Ja juz po becie i nie odlecialam. Któraś kobietka pytała o cene - 24zl wizyta u gin w poniedziałek:-)

Delektuję sie smakiem kawy zbożowej kupiłam sobie dzisiaj.Strasznie mi kawy brakowało i nawet parę razy napiłam się zwykłej rozpuszczalki, ale miałam wyrzuty sumienia

Dziewczyny drogo u Was beta. U mnie 20zł a nie 40 cos (nie pamiętam która to napisała bo tyle mam do nadrobienia :) )
Czekam na wyniki o 16. Miałam zrobić więcej badań ale... tuż przed wyjściem córka dała mi mandarynkę a ja nie wiele myśląc zjadlam ;) Chyba mi się mózg wyłącza w tej ciąży [emoji23]

witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 2dni przed @ z wyliczeń 12dpo. Blada kreska ale bez wątpliwości

f2w3csqvilsnamac.png

reklama
Do góry