reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@matylkafm mi tu w obu wyszedł chłopiec ;) Hehehe mi to obojętne ważne żeby zdrowe było choć corka powiedziała ze chce siostrę a młody powiedział ze będzie kochał ale brata bardziej ;)
@Dee_ nas już tu dużo i forum rozwinięte to może wy do nas chodźcie ;)
Zostańmy tu później zróbmy grupę zamknięta by nie czytali wszyscy o czym piszesz. Tak było na marcowkach zanim moja ciąża obumarła

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale coś się pozmieniało bo jak byłam w marcówkach 2016 to gdy utworzyli ten folder czy grupę to temat został tam przeniesiony.

Dziewczyny ja mam pytanie - mam jasno żółte upławy i w sumie czasem latam zobaczyć czy nie Dostałam jednak okresu bo mam wilgotno ale nie- jest Ok o to tak 1-2 razy na dzień , wyczytałam na necie ze tak może być ... ze dziewczyny czasem tak miały a sama nie pamietam jak to było w poprzednich ciążach . Mam te takie testy paskowe czy nic się nie dzieje i są w granicach normy a cytologię przed ciąża tez miałam Ok Lekarzowi jak powiedziałam to powiedziała - don’t worry. Czy tez tak może któraś z Was ma ??

Dziewczyny ja mam pytanie - mam jasno żółte upławy i w sumie czasem latam zobaczyć czy nie Dostałam jednak okresu bo mam wilgotno ale nie- jest Ok o to tak 1-2 razy na dzień , wyczytałam na necie ze tak może być ... ze dziewczyny czasem tak miały a sama nie pamietam jak to było w poprzednich ciążach . Mam te takie testy paskowe czy nic się nie dzieje i są w granicach normy a cytologię przed ciąża tez miałam Ok Lekarzowi jak powiedziałam to powiedziała - don’t worry. Czy tez tak może któraś z Was ma ??
Ja mam tak od owulacji. Tez mam “wilgotno/mokro” caly czas i czuje sie taka obrzmiała na dole. Plus boli mnie podbrzusze Kilka razy dziennie. W pierwszej ciazy biegałam sikac co chwile. To cos nowego dla mnie tez

reklama
Do góry