reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ogólnie może się przedstawię [emoji6] Jestem Dorota, mam 33 lata. Mama prawie 6 letniej Poli. Ciąża była dla Nas zaskoczeniem,bo planowaliśmy za rok,ale cieszymy się niesamowicie, że stało sie to już [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matylkafm mi tu w obu wyszedł chłopiec ;) Hehehe mi to obojętne ważne żeby zdrowe było choć corka powiedziała ze chce siostrę a młody powiedział ze będzie kochał ale brata bardziej ;)
@Dee_ nas już tu dużo i forum rozwinięte to może wy do nas chodźcie ;)

@matylkafm mi tu w obu wyszedł chłopiec ;) Hehehe mi to obojętne ważne żeby zdrowe było choć corka powiedziała ze chce siostrę a młody powiedział ze będzie kochał ale brata bardziej ;)
@Dee_ nas już tu dużo i forum rozwinięte to może wy do nas chodźcie ;)
Powiem Ci,że tam będzie większy porządek [emoji4] znam to z doświadczenia. Dobra różne tematy. A tu nawet nie chce mi się czytać od początku co się dzieje [emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie Mamusie ;) 30.12 zrobilam test i wyszły dwie mocne kreski, a do lekarza na potwierdzenie ide w piątek ;) Termin z OM wychodzi na 1.09. Test zrobilam dośc późno, bo cykle miałam bardzo nieregularne przez karmienie piersia i nie spodziewalam sie, że jestem w ciąży :) do tego nie zauważyłam zadnych szczegolnych objawow w przeciwieństwie do poprzedniej ciazy....Obecnie jestem mama 13-miesiecznego chlopca i troche sie boje jak sobie poradze z dwójką ;)

Do góry