reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam wizytę 11.01 strasznie się boję.... Ale wierzę że teraz już będzie ok a serduszko nie przestanie bić...
Dziś były rano przytulanki z WC więc norma. Jestem śpiąca i zmęczona non stop, no i to przeziębienie nie daje mi spokoju.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam kaszel i katar i brak sił żeby z tym walczyć. Nic mi się nie chce.
Jakieś sprawdzone szybkie sposoby?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam syrop w aptece dla kobiet w ciąży p r e na l en mi pomaga. Do tego tabletki do ssania z tej samej nazwy.
Sposób jest jeden odpoczywaj teraz to dzidzi organizuje dzień [emoji2]

A u Ciebie który to już tydzień? Ja bym poszła na USG wcześniej ale nie wiem czy będzie widać serduszko i czy jest sens.
U mnie zaczyna się 6tydz. Byłam na USG i było widać pęcherzyk. Gin kazała się na jutro zapisać bo wypisała mi lek na receptę i muszę ją oddać w aptece i stwierdziła że od razu założy mi kartę ciąży i zobaczy co się dalej dzieje.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny da się jakoś wyłączyć te przychodzące powiadomienia na maila?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno się da, musisz gdzieś poszukać w ustawieniach. Bardziej niestety nie pomogę. Ja korzystam z aplikacji i mam taką pozycję.
57427d5d7483f664d2f1554bcd325c3d.jpg

Ja mam jutro wizytę i też się boję

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać, jak tam po wizycie. Ja też jutro idę do gina, ale chyba tylko na takie tam gadu gadu [emoji849]. Kazał mi przyjść, to idę [emoji16]. Kiedy się robi te wszystkie badania krwi, glukozy, HIV, etc?

reklama
Daj znać, jak tam po wizycie. Ja też jutro idę do gina, ale chyba tylko na takie tam gadu gadu [emoji849]. Kazał mi przyjść, to idę [emoji16]. Kiedy się robi te wszystkie badania krwi, glukozy, HIV, etc?
Na samym początku zleca

Do góry