reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, naliczyłam, że jest nas całe siedem sztuk. To już niezłe grono wrześniówek’18.

@StarAnia - 01.09
@Beenka - 01.09
@Aleczka - 18.08
@Wiolus85 - 01.09
@ew18elina511 - 01.09
@Brrrownie - ?
@Monika13346 - 02.09

Staraczki, czekamy na Was [emoji256].
Beenia zabieram sie za robotę na dniach wiec liczę, ze na koniec wrzesnia do was dołączę=)

Juz obserwuję i każdej zycze spokojnych kolejnych 8miesiecy =* =) <3<3

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Beenia zabieram sie za robotę na dniach wiec liczę, ze na koniec wrzesnia do was dołączę=)

Juz obserwuję i każdej zycze spokojnych kolejnych 8miesiecy =* =) <3<3
]

Kochana, wpadaj do nas, będzie cudnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Działajcie intensywnie [emoji16][emoji256][emoji256][emoji256]. Czekam tu na Ciebie!

Haj dziewczyny;)
a więc ja mam 29 lat;) i juz mamy 26 miesięcznego skarba w domku o którego staraliśmy się kilka miesięcy a teraz tak poprostu zaskoczyło za 1 razem;) więc chyba nadal.nie potrafię wyjść z szoku.
We wtorek idę znów na bete a w środę do lekarza. Mam nadzieję że już coś zobaczy;)
AA dziś mówię dziadkom. Przecież już nie wytrzymam;p trzymajcie kciuki i pozdrowienia;)

reklama
Dziewczyny zazdroszczę Wam tych wizyt u lekarza. Ja mogę iść dopiero 30 stycznia :/ Mąż dzis wyjechał i wraca 29 stycznia a ja nie mam z kim córki zostawić.

Aleczka też mam bzika na punkcie moich "kociczek" hehe ta z łatą na mordce to Luna i rządzi w domu [emoji23] Druga to maine coon, Śnieżka i chodząca z niej ofiara losu ;)

Do góry