reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie dziewczynki;)
ja niestety nie zostane wrześniówką- beta pozbawiła mnie złudzeń:pale trzymam kciuki za was wszystkie i będe pewnie ukradkiem podczytywać co u was i waszych maluszków.
pozdrawiam:)

reklama
Witajcie dziewczynki;)
ja niestety nie zostane wrześniówką- beta pozbawiła mnie złudzeń:pale trzymam kciuki za was wszystkie i będe pewnie ukradkiem podczytywać co u was i waszych maluszków.
Przykro mi:zawstydzona/y: no ale może zostaniesz pazdziernikową mamą albo listopadową? Nie poddawaj się. I zawsze jesteś tu mile widziana:D

Haj dziewczyny;)
a więc ja mam 29 lat;) i juz mamy 26 miesięcznego skarba w domku o którego staraliśmy się kilka miesięcy a teraz tak poprostu zaskoczyło za 1 razem;) więc chyba nadal.nie potrafię wyjść z szoku.
We wtorek idę znów na bete a w środę do lekarza. Mam nadzieję że już coś zobaczy;)
AA dziś mówię dziadkom. Przecież już nie wytrzymam;p trzymajcie kciuki i pozdrowienia;)

Daj znać, jaka reakcja dziadków, ja dziś mówię teściowej. Moi rodzice już wiedzą i radość jest! Żeby betka ładnie rosła i wizyta u gina z samymi dobrymi wieściami.

@Jotka_Szczotka daj dzieczyno czadu może wyjdą bliźniaki:p

O, najlepiej! [emoji173]️

Witajcie dziewczynki;)

Trzymaj się i powodzenia w nowym cyklu. Niech ten okaże się dla Ciebie szczęśliwy i będziesz szaleć na październikowych mamach [emoji8].

@Beenka byłam dzisiaj w Tesco i widziałam super bodziaki z podobną pszczółką jak u ciebie na avku. :) może jak masz blisko Tesco to też są, naprawdę genialne! :D

Gratulacje! Zapraszamy:) rozgość się
Mam na imię Ewa mam 32 lata syna Bartosza 4latka. W sierpniu 2017 roku moja druga ciąża obumarła w 9 tyg. A dziś ujrzałam piękne kreseczki [emoji3] jestem szczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry