reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie dziewczynki;)
ja niestety nie zostane wrześniówką- beta pozbawiła mnie złudzeń:pale trzymam kciuki za was wszystkie i będe pewnie ukradkiem podczytywać co u was i waszych maluszków.
pozdrawiam:)

reklama
Witajcie dziewczynki;)
ja niestety nie zostane wrześniówką- beta pozbawiła mnie złudzeń:pale trzymam kciuki za was wszystkie i będe pewnie ukradkiem podczytywać co u was i waszych maluszków.
Przykro mi:zawstydzona/y: no ale może zostaniesz pazdziernikową mamą albo listopadową? Nie poddawaj się. I zawsze jesteś tu mile widziana:D

Haj dziewczyny;)
a więc ja mam 29 lat;) i juz mamy 26 miesięcznego skarba w domku o którego staraliśmy się kilka miesięcy a teraz tak poprostu zaskoczyło za 1 razem;) więc chyba nadal.nie potrafię wyjść z szoku.
We wtorek idę znów na bete a w środę do lekarza. Mam nadzieję że już coś zobaczy;)
AA dziś mówię dziadkom. Przecież już nie wytrzymam;p trzymajcie kciuki i pozdrowienia;)

Daj znać, jaka reakcja dziadków, ja dziś mówię teściowej. Moi rodzice już wiedzą i radość jest! Żeby betka ładnie rosła i wizyta u gina z samymi dobrymi wieściami.

@Jotka_Szczotka daj dzieczyno czadu może wyjdą bliźniaki:p

O, najlepiej! [emoji173]️

Witajcie dziewczynki;)

Trzymaj się i powodzenia w nowym cyklu. Niech ten okaże się dla Ciebie szczęśliwy i będziesz szaleć na październikowych mamach [emoji8].

@Beenka byłam dzisiaj w Tesco i widziałam super bodziaki z podobną pszczółką jak u ciebie na avku. :) może jak masz blisko Tesco to też są, naprawdę genialne! :D

Gratulacje! Zapraszamy:) rozgość się
Mam na imię Ewa mam 32 lata syna Bartosza 4latka. W sierpniu 2017 roku moja druga ciąża obumarła w 9 tyg. A dziś ujrzałam piękne kreseczki [emoji3] jestem szczęśliwa [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry