reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Hej dziewczyny
Mnie dziś po raz pierwszy obudziły mdłości i wrócił najbardziej zapamiętany przeze mnie objaw z poprzedniej. Mega realistyczne i DZIWNE sny pomyśleć, że @ już 9 dni spóźniona! Jakoś dalej nie dociera do mnie, że jestem w ciąży, chyba dopiero po USG się ogarnę
Witam nowe wrzesniowki, żeby nasz skład tylko się powiększał!
Ja wizytę mam na 10 stycznia, kociokwiku dostanę do tego czasu.
Mnie dziś po raz pierwszy obudziły mdłości i wrócił najbardziej zapamiętany przeze mnie objaw z poprzedniej. Mega realistyczne i DZIWNE sny pomyśleć, że @ już 9 dni spóźniona! Jakoś dalej nie dociera do mnie, że jestem w ciąży, chyba dopiero po USG się ogarnę
Witam nowe wrzesniowki, żeby nasz skład tylko się powiększał!
Ja wizytę mam na 10 stycznia, kociokwiku dostanę do tego czasu.
My dziś powiedzieliśmy teściowej, ucieszyła się, ale była spokojna, nie tak jak moja mama dziki szał. Taki temperament [emoji846]. Pogadaliśmy o imionach. Teraz spodziewam się, że będzie mnie tuczyć swoimi obiadkami [emoji6]. Będę grubiutka, co zrobić [emoji51].
@aaanka999, jak zareagowali dziadkowie?
Ewarut
Fanka BB :)
U mnie jeszcze nikt nie wie ... Tylko mąż...My dziś powiedzieliśmy teściowej, ucieszyła się, ale była spokojna, nie tak jak moja mama dziki szał. Taki temperament [emoji846]. Pogadaliśmy o imionach. Teraz spodziewam się, że będzie mnie tuczyć swoimi obiadkami [emoji6]. Będę grubiutka, co zrobić [emoji51].
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jeszcze nikt nie wie ... Tylko mąż...
Masz już plan, kiedy i jak powiesz najbliższej rodzinie?
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa: Kaska, 30 lat, (prawdopodobnie) 1 ciaza. Oto moj test.. nie byla jeszcze u ginekologa, wybieram sie za 1-2 tygodnie w celu potwierdzenia. Termin w przyblizeniu to 01 wrzesnia 2018.
Czy moge zapytac jakie macie objawy aktualnie? ja oprocz boli w podbrzuszu i ukloc macicy, nic wiecej. I drugie pytanie: skad jestescie?
Pozdrawiam Was serdecznie i mam ogromna nadzieje na kontakt z Wami tutaj i wymiane „doswiadczen”
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy moge zapytac jakie macie objawy aktualnie? ja oprocz boli w podbrzuszu i ukloc macicy, nic wiecej. I drugie pytanie: skad jestescie?
Pozdrawiam Was serdecznie i mam ogromna nadzieje na kontakt z Wami tutaj i wymiane „doswiadczen”
Ewarut
Nie wiem na razie muszę wiedzieć że jest ok a potem to powiem im ....Masz już plan, kiedy i jak powiesz najbliższej rodzinie?
Ewarut
Witaj rozgość się.... Objawy to grypa ból sutków i śluz mleczny duzzzo i bark dziś planowanej @ i piękne dwie kreski na teście [emoji1][emoji1]Hej dziewczyny! Jestem tu nowa: Kaska, 30 lat, (prawdopodobnie) 1 ciaza. Oto moj test.. nie byla jeszcze u ginekologa, wybieram sie za 1-2 tygodnie w celu potwierdzenia. Termin w przyblizeniu to 01 wrzesnia 2018.
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
@Ewarut u mnie wie narzeczony, moja siostra i... Prawie wszyscy współpracownicy ale tym ostatnim musiałam powiedzieć - ratują mnie przed noszeniem ciężarów w pracy
@Beenka o byciu grubiutka nie wspominając, ja dziś odkryłam, że już nie potrafię wciągnąć brzucha, odstaje skubaniec, kolega z pracy też zauważył że "już sie zaokraglilas trochę, ruda!". Boje sie, że pobije rekord z poprzedniej ciąży, a wtedy już mój brzuch był... niewymiarowy
@Beenka o byciu grubiutka nie wspominając, ja dziś odkryłam, że już nie potrafię wciągnąć brzucha, odstaje skubaniec, kolega z pracy też zauważył że "już sie zaokraglilas trochę, ruda!". Boje sie, że pobije rekord z poprzedniej ciąży, a wtedy już mój brzuch był... niewymiarowy