reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też czuję się bardzo dobrze. Tylko czułość na zapachy, obrzmiałe piersi i większa wrażliwość na wzruszające rzeczy (nie wiem, czy to ciąża czy Święta), płakałam przy otwieraniu prezentów, przy jakichś starych opowieściach rodziców i przy Polar Express [emoji23]. I nie wiem, czego się dalej spodziewać, bo to moja pierwsza ciąża [emoji5].
He he he :)tylko lepiej;)

reklama
Piersi tez mam twarde, po bokach pobolewają. Zrobiłam się strasznie wrażliwa na dym papierosowy. Jak wcześniej przyzwyczajona, tak teraz krzyczę na swojego, że nam smrodzi w mieszkaniu :D

Dziewczyny powiecie ze jestem szalona ( bo trochę jestem);) ale zamowilam ubrania ciążowe letnie, była wyprzedaż :D heh sama z siebie się śmieję. Na razie to mam brzuszek ale Świąteczny ;)

Witam wszystlie przyszłe mamuśki! :)
Ja testowałam wczoraj, na dwóch testach wwyszł dwie wymarzone kreseczki :D
Jeszcze jestem w szoku totalnym i nie mogę w to wszytko uwierzyć :) tak naprawdę o ciążę staraliśmy się dopiero trzeci cykl, który już został spisany na straty. przez ogrom pracy mieliśmy nawet czasu "wziąć się do roboty", a w dodatku bylo to na samym początku płodnych dni. Tak więc żyłam sobie w tym całym zamieszaniu wogole o dziecku nie myśląc aż mnie tknęło wczoraj że już trzeci dzień okresu nie ma ;) jestem taka szczęśliwa, w życiu nie pomyślałam że tak szybko się uda :D
Po jakim czasie poszłyście do gina? Jestem 3 dzień po terminie planowanej miesiączki, pomimo niecoerpliwości nie chciałabym się pośpieszyć za bardzo.
Gratuluję Wam wszystkim :)

Witam wszystlie przyszłe mamuśki! :)
Ja testowałam wczoraj, na dwóch testach wwyszł dwie wymarzone kreseczki :D
Jeszcze jestem w szoku totalnym i nie mogę w to wszytko uwierzyć :) tak naprawdę o ciążę staraliśmy się dopiero trzeci cykl, który już został spisany na straty. przez ogrom pracy mieliśmy nawet czasu "wziąć się do roboty", a w dodatku bylo to na samym początku płodnych dni. Tak więc żyłam sobie w tym całym zamieszaniu wogole o dziecku nie myśląc aż mnie tknęło wczoraj że już trzeci dzień okresu nie ma ;) jestem taka szczęśliwa, w życiu nie pomyślałam że tak szybko się uda :D
Po jakim czasie poszłyście do gina? Jestem 3 dzień po terminie planowanej miesiączki, pomimo niecoerpliwości nie chciałabym się pośpieszyć za bardzo.
Gratuluję Wam wszystkim :)
Gratuluję i ściskam:D Do ggina umow się za ok. 2 tyg. Wczesniej nic nie zobaczy.:no2: musisz uzbroic sięw cierpliwość żeby zobaczyć swoją "fasolkę":D

Hej dziewczyny :) witam nowe wrzesniowki!
Ja po wczorajszym ze stresu na betę skoczyłam i trochę się uspokoilam, bo dwudniowy przyrost wychodzi ponad 150% :)
Co do objawów, to u mnie tylko piersi i ciągnięcie w podbrzuszu. Czasem zgaga. Trochę czekam na te rzyganie, bo jakoś tak mało ciezarnie się czuję (pewnie będę żałować, że to napisałam) :D juz nie mogę doczekać się USG, kociokwiku dostaje :p
@Aleczka Ty ciuchy kupujesz, a ja mam już wózek i fotelik wybrany :p no ale to zboczenie zawodowe :pZobacz załącznik 833539
Cieszę się że nie jestem sama w tym szaleństwie :D.
StarAnia mam nadzieję że dzień miałaś lżejszy niż wczoraj. Pochwal się jaki wozek i fotelik wybrałaś:-) :) ??

reklama
Do góry