reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też czuję się bardzo dobrze. Tylko czułość na zapachy, obrzmiałe piersi i większa wrażliwość na wzruszające rzeczy (nie wiem, czy to ciąża czy Święta), płakałam przy otwieraniu prezentów, przy jakichś starych opowieściach rodziców i przy Polar Express [emoji23]. I nie wiem, czego się dalej spodziewać, bo to moja pierwsza ciąża [emoji5].
He he he :)tylko lepiej;)

reklama
Piersi tez mam twarde, po bokach pobolewają. Zrobiłam się strasznie wrażliwa na dym papierosowy. Jak wcześniej przyzwyczajona, tak teraz krzyczę na swojego, że nam smrodzi w mieszkaniu :D

Dziewczyny powiecie ze jestem szalona ( bo trochę jestem);) ale zamowilam ubrania ciążowe letnie, była wyprzedaż :D heh sama z siebie się śmieję. Na razie to mam brzuszek ale Świąteczny ;)

Witam wszystlie przyszłe mamuśki! :)
Ja testowałam wczoraj, na dwóch testach wwyszł dwie wymarzone kreseczki :D
Jeszcze jestem w szoku totalnym i nie mogę w to wszytko uwierzyć :) tak naprawdę o ciążę staraliśmy się dopiero trzeci cykl, który już został spisany na straty. przez ogrom pracy mieliśmy nawet czasu "wziąć się do roboty", a w dodatku bylo to na samym początku płodnych dni. Tak więc żyłam sobie w tym całym zamieszaniu wogole o dziecku nie myśląc aż mnie tknęło wczoraj że już trzeci dzień okresu nie ma ;) jestem taka szczęśliwa, w życiu nie pomyślałam że tak szybko się uda :D
Po jakim czasie poszłyście do gina? Jestem 3 dzień po terminie planowanej miesiączki, pomimo niecoerpliwości nie chciałabym się pośpieszyć za bardzo.
Gratuluję Wam wszystkim :)

Witam wszystlie przyszłe mamuśki! :)
Ja testowałam wczoraj, na dwóch testach wwyszł dwie wymarzone kreseczki :D
Jeszcze jestem w szoku totalnym i nie mogę w to wszytko uwierzyć :) tak naprawdę o ciążę staraliśmy się dopiero trzeci cykl, który już został spisany na straty. przez ogrom pracy mieliśmy nawet czasu "wziąć się do roboty", a w dodatku bylo to na samym początku płodnych dni. Tak więc żyłam sobie w tym całym zamieszaniu wogole o dziecku nie myśląc aż mnie tknęło wczoraj że już trzeci dzień okresu nie ma ;) jestem taka szczęśliwa, w życiu nie pomyślałam że tak szybko się uda :D
Po jakim czasie poszłyście do gina? Jestem 3 dzień po terminie planowanej miesiączki, pomimo niecoerpliwości nie chciałabym się pośpieszyć za bardzo.
Gratuluję Wam wszystkim :)
Gratuluję i ściskam:D Do ggina umow się za ok. 2 tyg. Wczesniej nic nie zobaczy.:no2: musisz uzbroic sięw cierpliwość żeby zobaczyć swoją "fasolkę":D

Hej dziewczyny :) witam nowe wrzesniowki!
Ja po wczorajszym ze stresu na betę skoczyłam i trochę się uspokoilam, bo dwudniowy przyrost wychodzi ponad 150% :)
Co do objawów, to u mnie tylko piersi i ciągnięcie w podbrzuszu. Czasem zgaga. Trochę czekam na te rzyganie, bo jakoś tak mało ciezarnie się czuję (pewnie będę żałować, że to napisałam) :D juz nie mogę doczekać się USG, kociokwiku dostaje :p
@Aleczka Ty ciuchy kupujesz, a ja mam już wózek i fotelik wybrany :p no ale to zboczenie zawodowe :pZobacz załącznik 833539
Cieszę się że nie jestem sama w tym szaleństwie :D.
StarAnia mam nadzieję że dzień miałaś lżejszy niż wczoraj. Pochwal się jaki wozek i fotelik wybrałaś:-) :) ??

reklama
Do góry