reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jest mi obojętna płeć ale przez to że wszyscy obstawiają chłopca to chciałabym żeby moje przeczucia się sprawdziły tak na przekór wszystkim ;)
Mi lekarz powiedział że dziewczynka a parę osób dalej podtrzymuje że chłopiec, przekonam się we wrześniu na zdjęciu ładnie widać kobitkę zobaczymy czy nic się nie zmieni na następnym USG

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za informację, a czy to jest to samo co usg połówkowe? Bo tam też badają wszystkie narządy..
Czy jeśli będę robiła to połowkowe to jest sens robić to prenatalne?
I czy to prenatalne to taki w zwykłe usg czy coś innego robią??
W tych pierwszych genetycznych badaniach do 13t6d chodzi o to, że jeżeli dziecko okaże się bardzo chore to kobieta ma prawo przerwać ciążę. W drugim genetycznym USG chodzi o ponowne sprawdzenie organów i ogólnego rozwoju dziecka.
Mam nadzieję ze dodało. Zdjęcie kruszyny :)
Śliczności [emoji7]

Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci, nie mam też tak, że bardziej bym chciała chłopca, czy dziewczynkę. Ciekawe co tam siedzi:) Ponoć za tydzień może coś będzie wiadomo-ale to powiedział mi gin prywatny, który ma super sprzęt i może zrobić 3d, 4d, a czy na nfz coś zobaczymy, nie wiem:) kiedyś się okaże, nie spieszy mi się. Nie lubię w ciąży słodyczy, ponoć to może oznaczać chłopca:) ale z kolei nie wymiotuję-co może świadczyć, że dziewczynka ;-)

reklama
Do góry