reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jest mi obojętna płeć ale przez to że wszyscy obstawiają chłopca to chciałabym żeby moje przeczucia się sprawdziły tak na przekór wszystkim ;)
Mi lekarz powiedział że dziewczynka a parę osób dalej podtrzymuje że chłopiec, przekonam się we wrześniu na zdjęciu ładnie widać kobitkę zobaczymy czy nic się nie zmieni na następnym USG

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za informację, a czy to jest to samo co usg połówkowe? Bo tam też badają wszystkie narządy..
Czy jeśli będę robiła to połowkowe to jest sens robić to prenatalne?
I czy to prenatalne to taki w zwykłe usg czy coś innego robią??
W tych pierwszych genetycznych badaniach do 13t6d chodzi o to, że jeżeli dziecko okaże się bardzo chore to kobieta ma prawo przerwać ciążę. W drugim genetycznym USG chodzi o ponowne sprawdzenie organów i ogólnego rozwoju dziecka.
Mam nadzieję ze dodało. Zdjęcie kruszyny :)
Śliczności [emoji7]

Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci, nie mam też tak, że bardziej bym chciała chłopca, czy dziewczynkę. Ciekawe co tam siedzi:) Ponoć za tydzień może coś będzie wiadomo-ale to powiedział mi gin prywatny, który ma super sprzęt i może zrobić 3d, 4d, a czy na nfz coś zobaczymy, nie wiem:) kiedyś się okaże, nie spieszy mi się. Nie lubię w ciąży słodyczy, ponoć to może oznaczać chłopca:) ale z kolei nie wymiotuję-co może świadczyć, że dziewczynka ;-)

reklama
Do góry