reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale ogólnie nie mam zachcianek ani mdłości tylko nie ciągnie mnie do słodyczy jak wcześniej [emoji4]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witaj w naszym gronie :) To może córeczka na urodziny będzie miała brata lub siostrę [emoji4]

Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witaj rozgość się [emoji3]
No i gratuluję serdecznie dwóch kreseczek [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wystarczy, że karta ciąży będzie założona do 10 Tc i wpisana wizyta i wtedy położna może nawet wypisać zaświadczenie.

Ja będę prowadzić ciążę w Medicover. Jeszcze nie wiem u jakiego lekarza. Ten, u którego prowadziłam dwie poprzednie ma teraz mega dużo pacjentek. Nie wiem czy chce mi się czatować na wizyty.
Lekarz w szpitalu to często pić na wodę. Tylko trzeba wiedzieć czego się oczekuje.

A jak to jest z tą położą ... Każda teraz musi mieć położna i chodzić do niej w trakcie ciąży? Bo ja 5 lat temu nie chodziłam tylko po porodzie przyjeżdżała do syna.

Dzięki dziewczyny ja podobnie jak JoAnn jestem w pierwszej :) z dolegliwości to jedynie zmeczenie zachcianek nie ma choć wczoraj wyciągnęłam kiszona :) mąż mówił że nie dobra była ale mi mega smakowała. Jutro śledzik :) jestem Wielka fanka słodkiego A teraz nie mam ochoty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mam pytanie czy to normalne że pobolewa mnie brzuch ??? Czasami mocniej ale to przeważnie w pracy staram się oszczędzać na ile się da

A mam pytanie czy to normalne że pobolewa mnie brzuch ??? Czasami mocniej ale to przeważnie w pracy staram się oszczędzać na ile się da

Jak boli brzuch to usiądź albo się połóż... Nie lekceważ tego!

reklama
Do góry