reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale się rozpisalyscie ;) tylko na chwile Was zostawic u mnie suwaczek nadal soe buntuje i nie działa niby wklejam dla BabyBoom ale nie widać ;(
Co do objawów to ja czasem się martwię ze nic nie mam ale może to i lepiej jak przejdę bez wymiotów etc ;) w 2 poprzednich ciążach tez miałam tak ;)
Ja dziś się od rana zastanawiam czy nie kupić sobie testów ciążowych i sprawdzać sama chociaż testami czy jest Ok czy kreseczki bledsze nie są albo coś tfu tfu..... bo ja te 8 tyg to w głowę dostanę czy z groszkiem wszystko Ok, mąż mówi ze na pewno ale mózg mój chyba pracuje na wzmożonych obrotach i podkłada mi myśli .....

Ale się rozpisalyscie ;) tylko na chwile Was zostawic u mnie suwaczek nadal soe buntuje i nie działa niby wklejam dla BabyBoom ale nie widać ;(
Co do objawów to ja czasem się martwię ze nic nie mam ale może to i lepiej jak przejdę bez wymiotów etc ;) w 2 poprzednich ciążach tez miałam tak ;)
Ja dziś się od rana zastanawiam czy nie kupić sobie testów ciążowych i sprawdzać sama chociaż testami czy jest Ok czy kreseczki bledsze nie są albo coś tfu tfu..... bo ja te 8 tyg to w głowę dostanę czy z groszkiem wszystko Ok, mąż mówi ze na pewno ale mózg mój chyba pracuje na wzmożonych obrotach i podkłada mi myśli .....
Nic Ci to nie da robić testy mi po ciąży obumarłej i po zabiegu jeszcze bardzo długo pokazywały ciążę , bo hormon ciążowy spada powoli.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie chyba w poniedziałek wezmę L4 najwyżej mnie zwolnią ale są rzeczy ważne i ważniejsze

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś mi koleżanka tłumaczyła że mogą mam umowę do czerwca i dopiero po 14 tyg mogę iść na L4

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeżeli przed końcem 3 miesiace kończy się umowa to pracodawca może jej nie przedłużyć i zostaje się na lodzie. Więc nie tak do końca jest się chronionym :/

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Nie będę się sprzeczać . Warto zaglądnąć do kodeksu pracy.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry