reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bardzo mi przykro z powodu strat. Trzymajcie sie cieplo.

Co do lenia tez tak mam. Dzisiaj ledwo z lozka wstalam, zrobilam corze sniadanie i przetransportowalam sie do salonu na naroznik. Bylam zmuszona do prasowania bo dzieć oznajmila i ze wlasnie ubrala ostatnia bluzke na dlugim rekawie heh. I jeszcze przeglad mialam na 15:40.

Wlasnie przyszedl mi list z wizyta na scan na 18 kwietnia. W marcu lece do Polski rodzinke odwiedzic to moze skocze sobie na prenatalne. Polozna mi bardzo odradzala tutaj w Szwecji bo to nie da 100% odpowiedzi a jedynie 1 do ilus tam szans...

DziewcZyny czy wy macie juz brzuch? U mnie dopiero 10 tydzien, smieje sie ze blizniaki bo mialam plaski przed ciaza, a taki rozmiar to z poprzednia corka gdzies jak bylam w 25 tygodniu?!

Załączniki

• 8CAA853B-79F3-4E80-9796-B270EF59D535.jpeg
    8CAA853B-79F3-4E80-9796-B270EF59D535.jpeg
    120,7 KB · Wyświetleń: 171
Jutro ostatni dzien w pracy.. od poniedzialku na zwolnienie lekarskie 16 dni bezplatne a pozniej srednia wyliczaja z ostatnich 9 miesiecy. Czekam na zasilek dla ciezarnych ale trzeba 6 tyg na odp czekac.. powiedzialam dzis szefowej, sie balam ale poszlo ok, nawet zaproponowala mi umowe bezposrednio z nia a nie biurem posredniczym jak sie lepiej poczuje ;-)

reklama
@Nelusia no to pewnie jeden lokator, przy drugiej ciazy sie nie da dlugo utrzymac w tajemnicy, ale fajny ciazowy jest, ja to póki co z małą oponką [emoji85]

Do góry