reklama
helenka_22
Fanka BB :)
ja tez nie bo na rudo a to trudny kolorA jakie uzywasz? nigdy nie farbowalam szamponem))
U
użytkownik 176
Gość
Ja też zaczynam 8tydz i też mam takie myśli czy wszystko dobrze,pozdrawiamRatujcie nie spie juz z poltorej godziny i zasnac nie moge jeszcze troche i kawe sovie zrobię..
My dalej na feriach u rodziny. Siostra oswoila sie troche ale co i rusz dowala - taki typ. Objezdzilam rodzinkę (normalnie mieszkam 400km stad). Jeszcze dzisiaj mam jedno spotkanie i w niedziele wracamy do domku. A we wtorek w koncu pierwsza wizyta. Zaczelam 8tydzien. Oby bylo wszystko ok. Juz wiem skad bede miala rzeczy wszyscy sie chca dorzucic swoje
Mam dwoch smykow. Przyjechałam z nimi sama. Sa bardzo grzeczni. Grunt zeby sie nie nudzili
helenka_22
slonce mialam dwie i teraz tez bede miala cesarke i wcale nie jest to takie dobreJa zrobię wszystko żeby mieć cc [emoji41] nawet jestem w stanie zapłacić xD
Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ja bardzo bym chciała rodzić naturalnie. Miałam dwa cc i jakoś mnie to nie przekonuje. Pierwszy poród był długi i żmudny, ale bez dramatu, rodziłam naturalnie prawie 10h do pełnego rozwarcia, ale córcia wchodziła w kanał twarzą i lekarz zdecydował o błyskawicznym cc. Czułam się po wszystkim jakby mnie walec rozjechał... Chodziłam zgieta w pół przez dwa tygodnie.A ja mam takie pytanie:
Czy któraś z dziewczyn po CC rozważa poród naturalny?
Mój lekarz powiedział mi ostanio, że jeżeli wszystko będzie idealnie, jest to możliwe.
I wbił mi klina. Rozważam właśnie tę możliwość. Któraś jeszcze?
Drugie cc było planowe, bo po roku od pierwszego i przyznaję, że jak niebo i ziemia, bo miałam znieczulenie podpajęczynówkowe, a nie zewnątrzoponowe, byłam odpowiednio przygotowana do operacji, nawodniona i rzeczywiście czułam się po nim super. Ale...Zwyczajnie chciałabym urodzić normalnie .
Poza tym ja też nie wyobrażam sobie zajmowania się maleństwem zaraz po cc. Mowy nie ma...
Cześć dziewczyny !
*Gosia, ja się nie znam, ale moim zdaniem ważne, że rośnie i to wcale nie mało przy tych wartościach i wieku Twojej ciąży.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Annar05
Gosia na tym etapie ważne że wogule rośnie a jak widać tak jest .mnie się wydaje że to dobra wiadomość i że będzie dobrze trzymaj się i glowa do góry.Mam wyniki.. nie jest dobrze... mialo urosnac przynajmniej 50% ostatnio bylo 48655
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Annar05
Witajcie w sobotę ,ja też piję kawkę i trzeba wziąć się za porządki .dzisiaj wstałam i przez chwilę zapomniałam że jestem w ciąży nic nie boli, nie kuje ,nie mdli jestem wyspana i zamiast się cieszyć to się zestresowałam czy wszystko ok ,pisze do was żeby myśleć pozytywnie a moja czapa sama wariuje ehhh życie
Brrrownie
Cześć.
Wczoraj po pracy pojechaliśmy na zakupy. Tak mnie to wymęczyło że o 20:30 padłam w opakowaniu i spałam aż do 9
Co do włosów to ja je hennuje w 100% naturalnym produktem. Jednak narazie się wstrzymuje głównie na nieprzyjemny zapach przy tej czynności
Nad porodem sie jeszcze nie zastanawiałam ale to prawda. Ile kobiet tyle opinii...
Wczoraj po pracy pojechaliśmy na zakupy. Tak mnie to wymęczyło że o 20:30 padłam w opakowaniu i spałam aż do 9
Co do włosów to ja je hennuje w 100% naturalnym produktem. Jednak narazie się wstrzymuje głównie na nieprzyjemny zapach przy tej czynności
Nad porodem sie jeszcze nie zastanawiałam ale to prawda. Ile kobiet tyle opinii...
reklama
A ja plackiem leżę synek dzisiaj ma stan podgorączkowy mąż pierwszy dzień do pracy poszedł po urlopie a ja nic nie mogę tylko do łazienki mogę wstać ale mama ma później przyjść i ugotować nam obiad na dodatek mnie muli okropnie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom