K
Kkk88
Gość
Dla mnie niepotrzebne wydawanie kasy. A i tak one dobrze działają dopiero od 12go do 14go tygodnia.Dziewczyny miałyście do czynienia z detektorem tętna płodu??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie niepotrzebne wydawanie kasy. A i tak one dobrze działają dopiero od 12go do 14go tygodnia.Dziewczyny miałyście do czynienia z detektorem tętna płodu??
Wiem wiem już trzymam hormony na wodzy [emoji23]Dla mnie niepotrzebne wydawanie kasy. A i tak one dobrze działają dopiero od 12go do 14go tygodnia.
No !!!!Jestem przewrażliwiona i tyle, przywołuje się do porządku
Jeżeli nie masz plamień to raczej spokojnie ,mnie dziś też pobolewa krzyż myślę że to ta zmienna pogoda trzeba myśleć pozytywnie ,chociaż zemnie niezła panikaraHej wczoraj bylam w szpitalu na usg tj 9tc4d. Wszytsko bylo wporzadku serduszko biło, a fasolka nawet ,,podskoczyła'' ale od wczoraj wieczora czuje bol krzyza. Bie jest to jakis straszny bol raczej lekki, ale tyle sie naczytalam o poronieniach, ze panikuje na kazdym kroku. Myslicie ze mam sie czym martwić?
No nie do końca tak jest.. ja mam pierwszą wizytę pod koniec 10go tygodnia a genetyczne 11+2..tutaj nikt nikomu nie zabrania się leczyć ani będąc prywatnie co do selekcji naturalnej to jest ona do 9tc. Jeśli wcześniej będziesz u gp lub w szpitalu to nie dadzą co nic na podtrzymanie ciąży ( ps. Jeśli płód jest na tyle chory że nie może sam funkcjonować to lepiej żeby to się tak skończyło niż skrobanka w 12-16tc) no ale każdy ma swoje zdanie..Ja na nhs jak do tej pory nie narzekam A i jestem w 100% zrozumieć ich podejście do wczesnej ciazymnie sie wydaje ze UK pod tym względem to jest takie hm zacofane
w ten sposob patrzac no to to widze w tym swoiste plusyNo nie do końca tak jest.. ja mam pierwszą wizytę pod koniec 10go tygodnia a genetyczne 11+2..tutaj nikt nikomu nie zabrania się leczyć ani będąc prywatnie co do selekcji naturalnej to jest ona do 9tc. Jeśli wcześniej będziesz u gp lub w szpitalu to nie dadzą co nic na podtrzymanie ciąży ( ps. Jeśli płód jest na tyle chory że nie może sam funkcjonować to lepiej żeby to się tak skończyło niż skrobanka w 12-16tc) no ale każdy ma swoje zdanie..Ja na nhs jak do tej pory nie narzekam A i jestem w 100% zrozumieć ich podejście do wczesnej ciazy
Tak. Miałam od siostry. Po stracie ciąży było to dla mnie ukojenie. Ale tętno można koło 13-14 Tc wychwycić. Wcześniej nawet nie wskazane jest szukanie.Dziewczyny miałyście do czynienia z detektorem tętna płodu??
Tiam... Mądrze podchodzą do tematu, ale można to nazwać zacofaniem [emoji14]mnie sie wydaje ze UK pod tym względem to jest takie hm zacofane
A co w tym strasznego?Oni są zdania, że do 12 tygodnia jest selekcja naturalna( straszne!).
Trzymam kciuki :*Gratuluje wizyt, rosnacych maluchow i bijacych serduszek![emoji173]️
Ja dzisiaj wieczorem jade powtarzac bete, zobaczymy czy urosla [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom