reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny,tak sobie leżę i myślę,jak zarodek przestaje rosnąć to jakie są objawy???
Z tego co czytałam nie ma objaw.. można to określić za pomocą usg tylko.. Jak pytałam mojej lekarki to mówiła że są kobiety które to czują ale inne mają nadal mdłości, obolale piersi itp

@bellina, trzymam kciuki za Twoją wizytę. Daj znać, jak będziesz po. Ja też jutro idę.

f2w3rjjgrz97x0lc.png

Dziewczyny, a tak się zastanawiam, co suplementujecie na tym etapie? Ja na razie femibion + co drugi dzień prenatal DHA.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm ja mam prenatal uno i nie wiem czy mi po nim bardziej nie jest niedobrze

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi po prenatalu w poprzedniej ciąży też było niedobrze. Teraz od rozpoczęcia staran biorę Pregna Plus jest tam żelazo, kwas foliowy + metafolina, Wit. D, kod i kwasy omega.

reklama
A jaki polecacie właśnie kończę witaminy i powiem wam że zanim je brałam, wcześniej tylko kwas foliowy to czułam się o niebo lepiej

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry