D
Deleted member 178444
Gość
Gdzie moje wyniki, ja się pytam?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nic nie powiedzieli, online sprawdzam, ale zawsze byly ok 12, a tu już 14 i nic... A ja fizia dostaje@StarAnia a co Ci powiedzieli czemu nie ma?
@aleksandra2601 niestety w necie nie trudno o hejt i czasem za wszystko można oberwać
Kciuki, zaraz na pewno będą!A nic nie powiedzieli, online sprawdzam, ale zawsze byly ok 12, a tu już 14 i nic... A ja fizia dostaje
Badałam tarczycę wraz z drugą beta i było ok. Dzisiaj ponowilam badanie, bo już zaobserwowałam suchą skórę i tycie. Ja biorę letrox 100, mam dużą niedoczynność, dlatego boje się jak tarczyca zareaguje na ciążę :/StarAnia ja jestem na eutyroxie, mam niedoczynność. Najpóźniej do 6tc powinnaś zrobić tsh i w razie potrzeby zmienić dawkę. Możesz sama sobie podnieść. Ale nic bez badań. No chyba, że znasz na tyle swój organizm, że wiesz kiedy tsh Ci rośnie. Ja już robiłam, na razie bez zmian. A i ginekolog też powinien dać skierowanie w pierwszym trymestrze.
Lena Haha dobry lekarz z tymi cyklami. Od tego jest obserwacja
Ja mam córkę 3.5 i synka 14 miesięcy. Synka karmię regularnie, córka czasami też przychodzi. Cycki bolą, oj bolą... W ciąży z synkiem płakałam po nocach, ostatecznie zostawiłam dzienne karmienia i do 20 Tc karmiłam regularnie i później do końca ciąży nieregularnie. Zarodek zawsze będzie postawiony przez Twój organizm na pierwszym miejscu.
Czekam na wyniki bety. Za mną też ciąża biochemiczna, strasznie się boję powtórki. Mimo, iż nie planowałam tej ciąży. Testy już są ciemniejsze. Dziś mam dopiero 33 dzień cyklu, mniej więcej czas spodziewanej miesiączki. I niestety do 25.01. Czyli pierwszego usg będę w ciągłym stresie... Chyba muszę kupić melise [emoji14]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
To moje ostatnie wyniki. Na prawdę okZbierasz teraz wodę stąd kg, ja już też mam więcej siebie [emoji14] a niestety mała nie jestem.
Bardzo prawdopodobne, że w ciąży będziesz zmieniać dawki. Ja badałam tsh co miesiąc i z 25 doszłam do 100, pod koniec ciąży zeszłam na 50 i tak już zostało. Jakie miałaś to tsh, które mówisz, że ok?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom