reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny! Nieśmiało dołączam, witając wszystkie. Jestem Agnieszka, obecnie mieszkam w Cambridge, w UK. Mam termin na 15.09. Mam już córkę, ma 8 lat (12.2009) a przez ostatnie 7 lat staraliśmy się z mężem o kolejne. Zobaczymy czy tym razem się udało...

Napisane na Moto G (4) w aplikacji Forum BabyBoom

I cudownie!!! Witamy Cię ciepło i ogromniaste gratulacje dla Was [emoji119][emoji119][emoji119]. To się nazywa wytrwałość i determinacja [emoji173]️. Wspaniałych i spokojnych 8 miesięcy.

Dziewczyny, czy któraś byłaby chętna, żeby zrobić tabelkę z wszystkimi nami wrześniówkami? Wiem, że jest osobny wątek z listą, ale taka tabelka byłaby czytelniejsza.

Wiesz, mnie boli często po pracy. I w trakcie niestety też.

Na usg mi powiedzieli jedynie że mam termin na 8.09. Wg miesiączki 12.09.
Właściwie czekam na wizytę z położną i kolejne usg, to wtedy może coś się zmieni.

Ojej, przepraszam nie zrozumiałam wcześniej.

Mam tylko termin z położną na 6.02, a terminu usg nie mam jeszcze.

I cudownie!!! Witamy Cię ciepło i ogromniaste gratulacje dla Was [emoji119][emoji119][emoji119]. To się nazywa wytrwałość i determinacja [emoji173]️. Wspaniałych i spokojnych 8 miesięcy.

Dziewczyny, czy któraś byłaby chętna, żeby zrobić tabelkę z wszystkimi nami wrześniówkami? Wiem, że jest osobny wątek z listą, ale taka tabelka byłaby czytelniejsza.
Mówiłam, że ja to zrobię ale poczekam jeszcze kilka dni może dołączą nowe mamy i "hurtowo" wpiszę

w5wqzbmhtbjgomj7.png

Dziewczyny czy to normalne że mnie boli brzuch jak na okres? Jestem na początku ciąży. Dowiedziałam się dwa dni temu. Mam się martwić?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się umawiałam w przychodni z położną na to pierwsze spotkanie.

Nie wiem jak to jest z tym wolnym płatnym. Ja zawsze kiedy proszę o wolne to je mam. Więc mi na pewno dadzą day off. Ale gdzieś czytałam, że możesz pokazać książkę ciążową. Listy też powinny wystarczyć, w końcu to dokument.

Do góry