reklama
Ehhh....faceci... Mój mnie nieraz tak wkurza, że mam ochotę mu przydzwonić patelnią w łeb... ale później by mi go żal było. Więc się wstrzymujęJa jestem po ostrej kłótni z moim. Albo przemysli swoje zachowanie albo niech pakuje swoje manatki. Dawno tyle nie wylalam łez co dziś... Mam nadzieje ze dziecku nic się nie stanie...
Mimi93
Fanka BB :)
Głupia kłótnia o pierdole przeistoczyła się w awanturę..a mi tak hormony buzuja ze szok. Wyprowadził mnie z równowagi.. I się zaczęło. Zamiast uspokoić to jakoś to dokładał do pieca. Jak juz się uspokoilam i chciałam z nim porozmawiać to zaczął głupie swoje gadki typu ze ze mną się nie da pogadac bo od razu się dre itp. Później podjął klucze do auta i Nir mógł znaleźć ... I oczywiście ze mu niby schowlam a nic takiego nie miało miejsca ..
Facet 30 lat a gorzej niż 5 latek...
Z nimi tak jest, jak już się do czegoś przyczepią to znajdą jeszcze sto innych powodów, bo w nich się gotuje i szukają jeszcze więcej. Na mojego jest taki sposób - zostawić samego w innym pokoju.
Ja mam 6.02. To bedzie chyba 10 tydzien u mnieDziewczyny czy któraś z was ma tak puźno pierwszą wizytę ja mam dopiero po niedzieli to będzie 9 tydzień
Neliel
Facet to pierwsze dziecko z jakim mamy doczynienia. Mój też mnie często wkurza, ale już się nauczył - wychodzi z domu jak widzi że jestem mega wściekła po czym dzwoni po jakichś 30 min z pytaniem czy może wrócić i pogadamy na spokojnie czy jeszcze chce czymś w niego rzucić [emoji23]
Trzy dni było super a dziś znowu plamienie. No szlag :/ oby tylko pojedyncze
JoAnnA250694
Wiecie co dziewczyny ja się ze swoim kłóciłam na początku związku a teraz jak zaczynam krzyczeć to zaraz zaczynam się śmiać i dupa [emoji16]Facet to pierwsze dziecko z jakim mamy doczynienia. Mój też mnie często wkurza, ale już się nauczył - wychodzi z domu jak widzi że jestem mega wściekła po czym dzwoni po jakichś 30 min z pytaniem czy może wrócić i pogadamy na spokojnie czy jeszcze chce czymś w niego rzucić [emoji23]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
A bierzesz duphaston ?Facet to pierwsze dziecko z jakim mamy doczynienia. Mój też mnie często wkurza, ale już się nauczył - wychodzi z domu jak widzi że jestem mega wściekła po czym dzwoni po jakichś 30 min z pytaniem czy może wrócić i pogadamy na spokojnie czy jeszcze chce czymś w niego rzucić [emoji23]
Neliel
Biorę cały czas 2x1. Może to przez stres i akcje u dentysty. Teraz leżę i mam wszystko w nosie nie wstaje do wieczora.A bierzesz duphaston ?
Ewarut
Odpoczywaj i spróbuj się uspokoić.Biorę cały czas 2x1. Może to przez stres i akcje u dentysty. Teraz leżę i mam wszystko w nosie nie wstaje do wieczora.
reklama