xnightfall94
Fanka BB :)
To i może ja wrócę mama wrześniowa, ale Czarek z października my chcemy zacząć starania w sierpniu :-) teraz chce wiosną rodzić gratulacje @mamahelenki92
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinder mi było bardzo ciężko. Teraz lepiej, ale jeszcze dość daleka droga do stabilizacji. Ale działać i żyć trzeba
To i może ja wrócę mama wrześniowa, ale Czarek z października my chcemy zacząć starania w sierpniu :-) teraz chce wiosną rodzić gratulacje @mamahelenki92
trzeba spróbować czegoś nowegoDziękuje i powodzenia wam.zycze
No i muszę.przyznac ,że ta pora bardziej sprzyja na ciążę ))
Ja ostatnia miesiączkę miałam 26.07 a termin na 1 maja ,zero opuchlizny póki co@dareczka1994 -mam podobny plan, chcę pod koniec czerwca zacząć działać w tym temacie, żeby na wiosnę się dziecko urodziło
Inna pora roku i już inaczej to wszystko wygladaJa ostatnia miesiączkę miałam 26.07 a termin na 1 maja ,zero opuchlizny póki co
Hej , dziewczyny jak tam wasze dzieci po MMR ?
Hej , dziewczyny jak tam wasze dzieci po MMR ?