KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
AgulaK82 co u Was ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam czy mozna zapytac jak ze spojeniem po porodzie? Jest lepiej cofnelo sie?U mnie to ból (w pierwszej ciąży ginekolog. powiedział że to rozejscie może spowodować że nie będę mogła chodzić) teraz jest gorzej niż za pierwszym razem bo faktycznie zavzynam mieć problemy z chodzeniem a przecież jeszcze 17 tygodni przede mną... Najgorsze że na to APAP czy rozchodzenie nie pomagają. Jedynie to nie chodzenie
Łooo, gratulacje!Hej. Tu MartabUnia skasowałam jakiś czas temu konto , bo musiałam... ja obecnie jestem w 26 TC , z kolejną córeczka. Helenka chodzi od 11 miesiąca. Wychodzą jej ostatnie trójki i zostały tylko 5 do kompletu
Pozdrawiam
Druga córkaŁooo, gratulacje!
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku [emoji3590]
A jak się teraz czujesz? Znacie już płeć?
Przyznam ,że bardzo chcieliśmy tego dziecka a Helenka wręcz potrzebuje rodzeństwa mogłaby tylko z dziećmi przebywać.Podziwiam za małą różnicę wieku
Tylko 4 miesiące. A udało się w momencie, kiedy powiedziałam mężowi ,że odpuszczamy , że muszę schudnąć i zrzucić wagę najpierw. Schudłam 5 kg i od razu zaszlam w ciążęSuper A długo się staraliście?