reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
[QUOTE="Marciątko, post: 19032612
Jak tam wasze dzieci ?:) My jesteśmy na etapie motorka w dupce. Ciągle biega i ostatnio ładniej je i dużo więcej mówi :)

Każde inne. Zosia to już taka dorosła się zrobiła, ma od ponad roku chłopaka w przedszkolu ;) Szymon ma swoje kłopoty z opóźnionym rozwojem mowy i SI. A Lilianka słodziak - wszędzie jej pełno, podpatruje rodzeństwo i jest baaaaardzo wesoła. Od poniedziałku chodzi do żłobka, dziś pierwszy dzień opuszczony z uwagi na katar.

Część. Co u Was
Ja wracam od 1.03 do pracy mojej na pół etatu.maz też mnie nią pracę. Aurora zdrowa.biega na stół wchodzi no rządzi 😁
Psycholog i psychiatra swoje zrobili. Jestem w lepszej kondycji.

Pozdrawiam

Wkoncu forum ruszylo [emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
Gratulacje nowych ciąż [emoji173][emoji173][emoji173] ja też myślę coraz częściej nad rodzeństwem dla Natali , lecz myślę że min 2 lata zaczekam , musi Natalia się trochę bardziej nauczyc samodzielności.
U nas Natalia zaczela chodzi jak slonczyla 15 miesiecy , to było w wigilię [emoji3060][emoji1787][emoji1787]
Natalia zaczęła mówić pojedyncze słowa , czekamy na trójki , które już się pchają , bo widać je już prawie z lecz nadal się nie przebiły [emoji22][emoji33]
Ostatnio różnie jest z nocami .... raz lepiej ale częściej jest gorzej [emoji3062]

PSX_20200202_204854.jpeg

reklama
Wkoncu forum ruszylo [emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
Gratulacje nowych ciąż [emoji173][emoji173][emoji173] ja też myślę coraz częściej nad rodzeństwem dla Natali , lecz myślę że min 2 lata zaczekam , musi Natalia się trochę bardziej nauczyc samodzielności.
U nas Natalia zaczela chodzi jak slonczyla 15 miesiecy , to było w wigilię [emoji3060][emoji1787][emoji1787]
Natalia zaczęła mówić pojedyncze słowa , czekamy na trójki , które już się pchają , bo widać je już prawie z lecz nadal się nie przebiły [emoji22][emoji33]
Ostatnio różnie jest z nocami .... raz lepiej ale częściej jest gorzej [emoji3062]

Zobacz załącznik 1075519
Dopiero co czekalysmy na poród , a tu już takie duże dzieciaczki :)

Do góry