Mam nadzieję że mu tak zostanie bo mama też lubi spac więc na macierzynskim musimy się wyspacMój w dzień max po 30 minut.. Ale cieszę się, że w nocy dobrze śpi. Twój to śpioszek!
reklama
A takJak Wam mijają Mikołajki? [emoji318][emoji1762][emoji1662][emoji320][emoji300][emoji3511][emoji301]
Załączniki
Ciężko mi uchwycic uśmiech bo za każdym razem kiedy biorę tel to on już zaciekawiony jest i po uśmiechu... A u mnie trochę Mikołaja było bo pampersy i chusteczki i skarpetki i jeszcze w sobotę dalej będzie mikolajJaki poważny chłopak
Klaudia97
Aktywna w BB
Ciężko mi uchwycic uśmiech bo za każdym razem kiedy biorę tel to on już zaciekawiony jest i po uśmiechu... A u mnie trochę Mikołaja było bo pampersy i chusteczki i skarpetki i jeszcze w sobotę dalej będzie mikolaj
Do małego na wieczór przyszedł Mikołaj jeszcze i dostał na pampersy )
Klaudia97
Aktywna w BB
Używacie pampers pants? Jak się sprawdza? I jak to zdjąć?
To te pieluchomajtki?
Tak. Dostał dziś od jednej babciTo te pieluchomajtki?
Julo też dziś śpioch. [emoji4]Seba od 3,5 godziny śpi... dwie na spacerze A teraz w domu ubrany przy otwartym oknie... szok....
Był, był. Chociaż spóźniony jakiś. Wszystkim nam przyniósł prezenty a najmlodszemu nie. Ogarnął się chyba później bo dosłał poleconym po południu przez Pocztę Polską. [emoji39] Skarpetko-grzechotki. Fajowe. A od dziadkomikolajow po południu Misie.Mikołaj był? [emoji4][emoji318]
Starszy dostał kubek LEGO.
Dostałam dwie sztuki po dziecku koleżanki. Użyłam jednej, przeciekła i jakoś się nie zachwyciłam. Nie wiem jak zdejmować. Zdjęłam ta samą drogą co włożyłam bo rozerwać trudno. Dobrze że kupy nie było.Używacie pampers pants? Jak się sprawdza? I jak to zdjąć?
Klaudia97
Aktywna w BB
Tak. Dostał dziś od jednej babci
Znajoma mi polecała jak już dziecko zaczyna być aktywne, więc możliwe, że przetestuję! Daj znać jak wam się sprawdzą
reklama
U córy pieluchomajtki się nie sprawdziły, nie przeciekły ale za to wpijały się jej w nóżki i te gumki na plecach się odbijały mimo dobrego rozmiaru. Zdejmujesz rozrywając boki. Wolę zakładać zwykłe na rzepy, tym bardziej że po jakimś czasie dochodzi się do takiej wprawy że nie robi różnicy czy się dzieciaczek kręci czy nie. Tak było przy starszej, teraz też zostanę przy normalnych.
P.S.Pewnie nie pamiętacie ale już jakiś czas temu się tu odzywałam jak porody były na czasie,dlatego się nie przedstawiam po raz kolejny.
P.S.Pewnie nie pamiętacie ale już jakiś czas temu się tu odzywałam jak porody były na czasie,dlatego się nie przedstawiam po raz kolejny.