reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja już małą szczepilam 2 tygodnie temu tylko tutaj w Holandii miała 2 wklucia w tym jedno wklucie pneumokoki . Mała przeszła to przez bez gorączki, ani żadnych innych objawow .
Super moja przeszła tragicznie
Cześć! Poczytuję Was od jakiegoś czasu, jestem z mam Październikowych, termin miałam na 4.10, urodziłam synka 21.09 SN. To moje drugie dziecko, córka ma 10 lat i bardzo pomaga :)
Karmię głównie piersią, czasem na noc dam mm lub jak muszę wyjść a nie odciągnę to tatuś robi mm. Czy mogę do Was dołączyć?
Tu mój Tymek, wczoraj był taki radosny :)Zobacz załącznik 918636
Zapraszamy [emoji4][emoji4]
Tak. Ja po cc wiec siła rzeczy poki co zelazne majty. Wymyslilam sobie ze moje kolejne dziecko ma sie urodzic wiosna wiec starania mozemy poczac w polowie 2020 roku :D
Ja też po cc jeszcze nie planuje następnego[emoji14]ale Igu tez nie planowałam [emoji14]
Ja mam jeszcze jedną próbę zostanie mama bo czeka jeden zarodek więc liczę na rodzeństwo.
Oby wszystko poszło po twojej myśli [emoji4]
Paulina12-zszokowalas mnie [emoji33] moj 'tego' nigdy nie odmawia [emoji23][emoji23]

Mewa-witamy [emoji847]
Mój też czasami odmawia ale ja to mam ochotę 24/7 [emoji14]

reklama
Cześć! Poczytuję Was od jakiegoś czasu, jestem z mam Październikowych, termin miałam na 4.10, urodziłam synka 21.09 SN. To moje drugie dziecko, córka ma 10 lat i bardzo pomaga :)
Karmię głównie piersią, czasem na noc dam mm lub jak muszę wyjść a nie odciągnę to tatuś robi mm. Czy mogę do Was dołączyć?
Tu mój Tymek, wczoraj był taki radosny :)Zobacz załącznik 918636

Maly super. U mnie tez 10 lat. Starsza pomaga duzo. Ostatnio pisała wypracowanie, że jej najwiekszym marzeniem jest to żeby jej siostra zawsze byla przy niej. Az sie serce raduje, a ja juz sie nie martwie tak o przyszłość, bo nawet gdyby mnie zabrakło, to one nigdy nie beda same. Cieszę się, ze sa dwie :-)
Takze młode mamy planujcie rodzeństwo, bo to największy dar jaki możemy dac swoim dzieciom :-)

reklama
Maly super. U mnie tez 10 lat. Starsza pomaga duzo. Ostatnio pisała wypracowanie, że jej najwiekszym marzeniem jest to żeby jej siostra zawsze byla przy niej. Az sie serce raduje, a ja juz sie nie martwie tak o przyszłość, bo nawet gdyby mnie zabrakło, to one nigdy nie beda same. Cieszę się, ze sa dwie :-)
Takze młode mamy planujcie rodzeństwo, bo to największy dar jaki możemy dac swoim dzieciom :-)
Tak [emoji5] swieta racja [emoji7] u mnie corcia 11lat starsza [emoji6]..i coesze sie ,ze gdy nas zabraknie beda mieli siebie [emoji173] ..

Do góry