JoAnnA250694
Fanka BB :)
Super moja przeszła tragicznieJa już małą szczepilam 2 tygodnie temu tylko tutaj w Holandii miała 2 wklucia w tym jedno wklucie pneumokoki . Mała przeszła to przez bez gorączki, ani żadnych innych objawow .
Zapraszamy [emoji4][emoji4]Cześć! Poczytuję Was od jakiegoś czasu, jestem z mam Październikowych, termin miałam na 4.10, urodziłam synka 21.09 SN. To moje drugie dziecko, córka ma 10 lat i bardzo pomaga
Karmię głównie piersią, czasem na noc dam mm lub jak muszę wyjść a nie odciągnę to tatuś robi mm. Czy mogę do Was dołączyć?
Tu mój Tymek, wczoraj był taki radosny Zobacz załącznik 918636
Ja też po cc jeszcze nie planuje następnego[emoji14]ale Igu tez nie planowałam [emoji14]Tak. Ja po cc wiec siła rzeczy poki co zelazne majty. Wymyslilam sobie ze moje kolejne dziecko ma sie urodzic wiosna wiec starania mozemy poczac w polowie 2020 roku
Oby wszystko poszło po twojej myśli [emoji4]Ja mam jeszcze jedną próbę zostanie mama bo czeka jeden zarodek więc liczę na rodzeństwo.
Mój też czasami odmawia ale ja to mam ochotę 24/7 [emoji14]Paulina12-zszokowalas mnie [emoji33] moj 'tego' nigdy nie odmawia [emoji23][emoji23]
Mewa-witamy [emoji847]