Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie ma pućkiNatalia wczoraj skończyła 2 miesiące [emoji177][emoji178]Zobacz załącznik 916369
Wysłałam Ci link w wiadomości prywatnejCześć dziewczyny
Zostawić was na 1 dzień i takie zmiany.
Ja mam fb i proszę o linka gdzie i jak wchodzić
Pokazało mi sie kilka. Czy Tyg do z tym widokiem z balkonu w profilu?Dziewczyny ja też chcę z wami na fb. Renata mil.czarczyk już u Ani jestem wśród znajomych.
Mam ponad 200 postów do nadrobienia.. plis zapraszam Cię i mnie na fb
Ale sliczniusia sukienka extra!Natalia wczoraj skończyła 2 miesiące [emoji177][emoji178]Zobacz załącznik 916369
Już wszystko zaakceptowaneDziewczyny ja też chcę z wami na fb. Renata mil.czarczyk już u Ani jestem wśród znajomych.
Mam ponad 200 postów do nadrobienia.. plis zapraszam Cię i mnie na fb
Miało byc: czy Ty to z tym widokiem...Pokazało mi sie kilka. Czy Tyg do z tym widokiem z balkonu w profilu?
Zalozylam to konto na fb. Nie wiem jeszcze jak to sie ogarnia, bo nie mialam nigdy. Zaprosisz mnie do grupy?Kurcze co tu się dzieje... Dziwnie teraz z tym przewijaniem... Mowa o apce...