Adell1994
Fanka BB :)
20 listopada na godzinę 11 idęTo daj znać na czym stanie
Na pewno będzie Ci ładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
20 listopada na godzinę 11 idęTo daj znać na czym stanie
Na pewno będzie Ci ładnie
Tak w mieście obok jest jeden salon który przyjmuje i właśnie dzwoniłam się umówićAdell, a idziesz do fryzjera wspolpracujacego z fundacja?
To piekny gest oddac wlosy na fundacje na peruki.
Podetniesz to i pewnie będziesz się lepiej czułaJa wrecz musze cos zrobic - przynajmniej podciac przed sobota, bo mam duza impreze rodzinna i nie chce wygladac na totalnie zaniedbana... ju i tak grubsza jestem to wystarczy musze sprawdzic czy jakies szpilki na mnie pasuja (niestety stopy tez wieksze mam nieco)...
Ja przed ciążą i przez całą ciążę 75. Sam lekarz się dziwił, że zapotrzebowanie nie wzrosło. A jak zapatrujesz się na temat glutenu przy hashi?Teraz 50. Przed ciaza 50 i 75 na zmiane. A Ty?
Mi się taki bąbelek na gałce zrobił, więc musiałam iść do kontroli. Mam też wrodzone zmętnienia soczewki, więc to też muszę pilnować.Mi okulistka mowila, ze zaprasza 6m-cy po porodzie, bo dopiero wtedy oczy i wzrok sie ustabilizuja. Wtedy dobierzemy szkla.
O to ja tez mam stopy wieksze wlasnie ale nie sa napuchniete tylko jakby dluzsze bo wszystkie buty ciasneJa wrecz musze cos zrobic - przynajmniej podciac przed sobota, bo mam duza impreze rodzinna i nie chce wygladac na totalnie zaniedbana... ju i tak grubsza jestem to wystarczy musze sprawdzic czy jakies szpilki na mnie pasuja (niestety stopy tez wieksze mam nieco)...
Mi najpierw wzroslo zapotrzebowanie i bralam na poczatku 112, a pozniej wlasnie mi spadlo i bralam coraz mniej i tez mowila endo, ze zazwyczaj zapotrzebowanie rosnie, ale bywa tez tak. Szczerze powiedziawszy nie wnikalam nigdy w jakies zalecenia odnosnie pozywienia i jem wszystko, niczego nie eliminuje i poza okresem ciazy, nie patrze na to czy biore tabletke na czczo, czy uplynelo te pol godz. Czasem biore po sniadaniu dopiero, w trakcie albo chwile przed (bardzo czesto). A Ty stosujesz jakas diete z tym zwiazana?Ja przed ciążą i przez całą ciążę 75. Sam lekarz się dziwił, że zapotrzebowanie nie wzrosło. A jak zapatrujesz się na temat glutenu przy hashi?Mi się taki bąbelek na gałce zrobił, więc musiałam iść do kontroli. Mam też wrodzone zmętnienia soczewki, więc to też muszę pilnować.
Dziewczyny ja też chcę z wami na fb. Renata mil.czarczyk już u Ani jestem wśród znajomych.Dziewczyny stworzyłam grupę na Fb, na tę chwilę jest ona tylko zamknięta tylko dlatego byście mogły ją znaleźć ale postów nikt nie będzie widział jeżeli nie jest członkiem grupy. Jak coś to piszcie na priv a ja wyślę link albo na messengerze jeżeli jesteśmy znajomymi [emoji5] a jak już będziemy wszystkie w grupie wtedy grupę zrobię tajną [emoji5]
Przed ciążą bawiłam się w te diety bez glutenu, ale potem znalazłam gdzieś artykuł, że to nie ma związku. Także teraz jem normalnie.Mi najpierw wzroslo zapotrzebowanie i bralam na poczatku 112, a pozniej wlasnie mi spadlo i bralam coraz mniej i tez mowila endo, ze zazwyczaj zapotrzebowanie rosnie, ale bywa tez tak. Szczerze powiedziawszy nie wnikalam nigdy w jakies zalecenia odnosnie pozywienia i jem wszystko, niczego nie eliminuje i poza okresem ciazy, nie patrze na to czy biore tabletke na czczo, czy uplynelo te pol godz. Czasem biore po sniadaniu dopiero, w trakcie albo chwile przed (bardzo czesto). A Ty stosujesz jakas diete z tym zwiazana?