reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Mi też sie tutaj bardziej podoba , jakoś na fb nie umiem sie znalezc. [emoji33]Chyba większość na FB pisze ale tu jakos bardziej czytelnie
Angelika89
Ja tak samo!Mi też sie tutaj bardziej podoba , jakoś na fb nie umiem sie znalezc. [emoji33]
Angelika89
Jak miod? Jak Ty jadlas? Czemu tak uwazasz? Ja codziennie od porodu jem minimum jedna kanapke z miodem. No musze. Taki mam rytual heheJa to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił jutro wracam od mamy do domu
KatarzynaCarmen
No ale już prawie nikt tutaj nie pisze , wszyscy raczej tam piszą więc forum można tak naprawdę zamknąć. , bno bez sensu jest pisanie na dwa forum o tym samym [emoji849]
KatarzynaCarmen
Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił jutro wracam od mamy do domu
Już nabiału nie jem, bo białko mleka krowiego silnie ją uczulało (brzydkie kupy, swędząca wysypka, bóle brzucha, wymioty). Nic nowego nie jadłam oprócz miodu więc to musi być winowajca.Jak miod? Jak Ty jadlas? Czemu tak uwazasz? Ja codziennie od porodu jem minimum jedna kanapke z miodem. No musze. Taki mam rytual hehe
KatarzynaCarmen
Hej i jak tam po szczepieniach ? Gorączka się pojawiła czy nie ? Dobrze że. Lekarz zbadał [emoji4]dobre podejścieMy po szczepienia. 6w1 i rota dostał. Za tydzień pneumokoki. Waży 5900 i 66 cm. Dziś mamy 6,5 tygodnia. Troszkę zaplakal A rota smakowaly. Lekarz to zbadał bo powiedzialamze marudny i placzliwy od dwóch dni. Temperatura dobra kataru brak brzuch miękki. Uszy czyste i osluchowo ok.
Alergeny przechodzą do mleka matki. Jedne dzieci nie zareagują, a drugie będą bardziej wrażliwe.Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]
reklama
KatarzynaCarmen
Ja też tak nawet jak w domu jestem to lubię doprowadzić się do porzadku [emoji39]Podetniesz to i pewnie będziesz się lepiej czuła
My jak gdzieś wychodzimy i się maluje to mój S. wiecznie gada że nie muszę się malować bo i tak pięknie wyglądam . Miło mi że tak mówi ale mimo tego to robię bo czuje się wtedy taka zadbana