reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił :( jutro wracam od mamy do domu :D

reklama
No ale już prawie nikt tutaj nie pisze , wszyscy raczej tam piszą więc forum można tak naprawdę zamknąć. , bno bez sensu jest pisanie na dwa forum o tym samym [emoji849]

Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił :( jutro wracam od mamy do domu :D
Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]

Jak miod? Jak Ty jadlas? Czemu tak uwazasz? Ja codziennie od porodu jem minimum jedna kanapke z miodem. No musze. Taki mam rytual hehe
Już nabiału nie jem, bo białko mleka krowiego silnie ją uczulało (brzydkie kupy, swędząca wysypka, bóle brzucha, wymioty). Nic nowego nie jadłam oprócz miodu :( więc to musi być winowajca.

My po szczepienia. 6w1 i rota dostał. Za tydzień pneumokoki. Waży 5900 i 66 cm. Dziś mamy 6,5 tygodnia. Troszkę zaplakal A rota smakowaly. Lekarz to zbadał bo powiedzialamze marudny i placzliwy od dwóch dni. Temperatura dobra kataru brak brzuch miękki. Uszy czyste i osluchowo ok.
Hej i jak tam po szczepieniach ? Gorączka się pojawiła czy nie ? Dobrze że. Lekarz zbadał [emoji4]dobre podejście

Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]
Alergeny przechodzą do mleka matki. Jedne dzieci nie zareagują, a drugie będą bardziej wrażliwe.

reklama
Podetniesz to i pewnie będziesz się lepiej czuła :)
My jak gdzieś wychodzimy i się maluje to mój S. wiecznie gada że nie muszę się malować bo i tak pięknie wyglądam . Miło mi że tak mówi ale mimo tego to robię bo czuje się wtedy taka zadbana :)
Ja też tak nawet jak w domu jestem to lubię doprowadzić się do porzadku [emoji39]

Do góry