reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił :( jutro wracam od mamy do domu :D

reklama
No ale już prawie nikt tutaj nie pisze , wszyscy raczej tam piszą więc forum można tak naprawdę zamknąć. , bno bez sensu jest pisanie na dwa forum o tym samym [emoji849]

Ja to jestem dzisiaj wykończona. Martyna ma jakieś ciężkie dni. Często płacze i chce się przytulać. Chyba miód ją uczulił :( jutro wracam od mamy do domu :D
Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]

Jak miod? Jak Ty jadlas? Czemu tak uwazasz? Ja codziennie od porodu jem minimum jedna kanapke z miodem. No musze. Taki mam rytual hehe
Już nabiału nie jem, bo białko mleka krowiego silnie ją uczulało (brzydkie kupy, swędząca wysypka, bóle brzucha, wymioty). Nic nowego nie jadłam oprócz miodu :( więc to musi być winowajca.

My po szczepienia. 6w1 i rota dostał. Za tydzień pneumokoki. Waży 5900 i 66 cm. Dziś mamy 6,5 tygodnia. Troszkę zaplakal A rota smakowaly. Lekarz to zbadał bo powiedzialamze marudny i placzliwy od dwóch dni. Temperatura dobra kataru brak brzuch miękki. Uszy czyste i osluchowo ok.
Hej i jak tam po szczepieniach ? Gorączka się pojawiła czy nie ? Dobrze że. Lekarz zbadał [emoji4]dobre podejście

Miód uczulil no nie znam się ale jej nie podawalas bezpośrednio więc wątpię żeby to miało znaczenie, ale nie wiem nie znam się , Martynka potrzebuje bliskości mamusi normalne , moja za to bardzo zainteresowana nie ma czasu się przytulać bo ciągle chce patrzeć [emoji4]
Alergeny przechodzą do mleka matki. Jedne dzieci nie zareagują, a drugie będą bardziej wrażliwe.

reklama
Podetniesz to i pewnie będziesz się lepiej czuła :)
My jak gdzieś wychodzimy i się maluje to mój S. wiecznie gada że nie muszę się malować bo i tak pięknie wyglądam . Miło mi że tak mówi ale mimo tego to robię bo czuje się wtedy taka zadbana :)
Ja też tak nawet jak w domu jestem to lubię doprowadzić się do porzadku [emoji39]

Do góry