reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ile jeszcze trzeba sie nauczyc obslugi tego malego czlowieka!;) alson nakarmiony na raczkach zaczyna marudzic, tak nie, z kocykiem nie, na ramieniu nie, smoczek nie, beczy i beczy, mysle sobie zaraz nie wytrzymam, musze zrobic sobie kawy jak on tak zaczyna gwiazdorzyc, bo pewnie troche to potrwa. Odlozylam go na lozko, mowie do niego blagam, zaczekaj chwile, a tu automatycznie cisza i usmiech [emoji1] nie chcial byc po prostu u mame na raczkach, znudzilo mu się!

reklama
Chcial sobie pomachac przeszczepkami troche [emoji1]
IMG_8583.JPG

Załączniki

• IMG_8583.JPG
    IMG_8583.JPG
    432,4 KB · Wyświetleń: 337
Kazdy weekend. Czasem nawet na chwile w tygodniu. A w weekend jak wychodzi to wiadomo, ze cos tam sobie wypije. I potem wraca i mi smierdzi.. ehh beznadzieja.
Niestety nie potrafi zrozumiec, dlaczego sie zloszcze i czemu mi to przeszkadza. Kiepskie wartosci mu rodzice przekazali, a dodatkowo zawsze jest najmadrzejszy na swiecie i ciezko mu cokolwiek przetlumaczyc
Naprawdę co weekend wychodzi z kolegami ? Niefajnie się zachowuje zostawiając Ciebie sama z małym samą .
Mój wychodzi z kolegami 5 razy do roku i wypije wtedy piwko albo dwa . Na codzień nie pije bo twierdzi że musi być mobilny w razie w i bardzo go za to cenie bo zawsze mogę na nim polegać :)

Dziewczyny weźcie mi napiszcie czy jak zrobię morfologię i tsh małemu to przecież on będę po mleku nie ma szans aby był na czczo można tak? Może głupie pytanie ale nigdy tak małemu dziecku krwi nie pobralam

Wręcz przeciwnie musi być dobrze najedzony. Mi kazała w domu karmić i jeszcze przed samym badaniem

reklama
Do góry