reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jeszcze chwila gadki o mleku z czegokolwiek i dostanę skazy białkowej... Pogadajmy o kupach! Jak tam dziś u Was?

Oooo ja o kupach mogę mówić :)

Otóż my od 3 dni robimy kupę wspólnie drogami natury. Gdy już się meczy, robię masaż brzucha i idziemy na przewijak, gola dupa plus uginanie nóżek i po 30 minutach z reguły mamy to :) idzie z pierdami na miękko, rzadka i śmierdząca.. ciekawe kiedy mu to minie i zacznie robić sam

Mnie to ciągnie do słodkiego .
Macie tak?
To normalne przy kp?
W ciąży nie tykałam wcale a teraz często kanapka z nutellą albo podjadam coś tam w ciągu dnia
Chyba normalne bo zakupy zaczynam od wyboru słodkości i codziennie muszę coś zjeść bo oszaleje...Dziś paczka delicji:D A nie byłem tak ZA słodkim wcześniej

Ja już nie zamierzam się dzisiaj udzielać ;)
Skoro wszystkie, mimochodem jestescie przeciwko mnie i żadna nie stara Się mnie zrozumieć.

Także nic tu po mnie, miłego wieczoru :)

Ja nie odczulam zeby ktos byl przeciwko Tobie, nie wydaje mi sie tez, zeby w mojej wypowiedzi bylo cos, co moglabys tak odebrac?

Ej. Jak wyglądają waszych maluchów książeczki zdrowia po wizytach u pediatrów? Kiedyś jak moi byli mali wpisywali praktycznie wszystko i wypytwali co i jak. Teraz ma wpisany obwód głowy i klatki nazwy szczepionek i tyle. Lekarz nie wpisał nic! Po ch..j te książeczki??

Tak. Dokładnie.
Czuje się już dobrze ale ostatnio dźwigłam coś (nie jakoś wybitnie ciężkiego ale źle chwyciłam) i poczułam że tam w środku jeszcze nie jest najlepiej bo mnie zakłuło.
Więc trzymam się zalecenia że przez 3 miesiące nie uprawiać mam sportu
Tez tak czytalam, ale stepper wydawal mi sie bardzo lajtowy... czyli uwazasz, ze lepiej poczekac?

reklama
Do góry