Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dlaczego nie mozesz? Z powodu cc?Mój stepper na razie ma szlaban i stoi w piwnicy .
Do grudnia i tak nie mogę ćwiczyć więc wyniosłam żeby mi się tu nie walał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego nie mozesz? Z powodu cc?Mój stepper na razie ma szlaban i stoi w piwnicy .
Do grudnia i tak nie mogę ćwiczyć więc wyniosłam żeby mi się tu nie walał
Jeszcze chwila gadki o mleku z czegokolwiek i dostanę skazy białkowej... Pogadajmy o kupach! Jak tam dziś u Was?
Jadłam wczoraj , mm mm
To była uczta
Chyba normalne bo zakupy zaczynam od wyboru słodkości i codziennie muszę coś zjeść bo oszaleje...Dziś paczka delicji A nie byłem tak ZA słodkim wcześniejMnie to ciągnie do słodkiego .
Macie tak?
To normalne przy kp?
W ciąży nie tykałam wcale a teraz często kanapka z nutellą albo podjadam coś tam w ciągu dnia
Ja już nie zamierzam się dzisiaj udzielać
Skoro wszystkie, mimochodem jestescie przeciwko mnie i żadna nie stara Się mnie zrozumieć.
Także nic tu po mnie, miłego wieczoru
Chyba normalne bo zakupy zaczynam od wyboru słodkości i codziennie muszę coś zjeść bo oszaleje...Dziś paczka delicji A nie byłem tak ZA słodkim wcześniej
Mnie to ciągnie do słodkiego .
Macie tak?
To normalne przy kp?
W ciąży nie tykałam wcale a teraz często kanapka z nutellą albo podjadam coś tam w ciągu dnia
Tez tak czytalam, ale stepper wydawal mi sie bardzo lajtowy... czyli uwazasz, ze lepiej poczekac?Tak. Dokładnie.
Czuje się już dobrze ale ostatnio dźwigłam coś (nie jakoś wybitnie ciężkiego ale źle chwyciłam) i poczułam że tam w środku jeszcze nie jest najlepiej bo mnie zakłuło.
Więc trzymam się zalecenia że przez 3 miesiące nie uprawiać mam sportu
@GoJ bardzo interesujący temat chciałaś poruszyć
U mnie dzisiaj kilka kup, w tym jedna z generalną zmianą ubrania