M
Mar1
Gość
Bellina - moje też placówkowe. A tym, że młodsza się nie martw - też tak miałam przy Szymusiu, a później nadgonił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to akurat ja byłam bardziej w szoku [emoji4] też nie planowałam i w sumie fajne są takie niespodzianki [emoji5]️Mój Maz będzie w Szoku dzwonił właśnie, miałam na końcu języka że jestem w ciąży. Ale pracuje na dachach więc wolałam nie mówić [emoji16][emoji6]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
W którym jesteś tygodniu?U nas to akurat ja byłam bardziej w szoku [emoji4] też nie planowałam i w sumie fajne są takie niespodzianki [emoji5]️
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
7+3 [emoji5]️ dowiedziałam się pod koniec grudnia bardzo szybkoW którym jesteś tygodniu?
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jem od grudnia. Oczywiście zapominam - nooo bo jak nieMoniorek - kwas foliowy to podstawa.