W Warszawie to i wypożyczyć można.. to i tak się wyparza przecież...Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
Ja mam ręczny z tommy tippee. Dałam za niego na asplaneta ( najtaniej ) niecałe 100 zł z wysyłka. Mi się sprawdził i cenowo dobrze bo nie wiem za ile i jaki chcesz kupić używany.
Link do: Tommee Tippee Laktator Ręczny + Akcesoria 234148
Ostatnia edycja:
18grudzien
18grudzien
Ja też i też nie wiem na czym stojęSię okaże z tymi kluczami... już się nie nastawiam.
Ty nie masz decyzji a ja nie mam wieści odnośnie ani tego co składałam teraz ani tego co w sierpniu... denerwuje się bo w najgorszym wypadku zostanę bez środków do życia szczególnie teraz kiedy S. nie może pracować... porzygam się do tego 27...
M
Mar1
Gość
A ja przepraszam, że tak wpadam bez odnoszenia się do Waszych wiadomości, ale dostałam misję - znalezienie dobrego oczyszczacza powietrza. Może któraś coś polecić?
18grudzien
Suuuu
SuuuperMam klucze
AgulaK82
KatarzynaCarmen
Super Gosia Gratulacje wkoncu się doczekała , ładne mieszkanko [emoji4]Mam klucze
KatarzynaCarmen
Moj ulubieniec ten Twój synek [emoji9]Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
reklama
Chloe.Chloe
Był wątek o polecanych rzeczach dla dziecka i ktoś polecał nawilżacz-oczyszczacz z Philipsa. Sama zaczęłam rozważać taki zakup.A ja przepraszam, że tak wpadam bez odnoszenia się do Waszych wiadomości, ale dostałam misję - znalezienie dobrego oczyszczacza powietrza. Może któraś coś polecić?