Na DOZ przez neta 300 zł, ale waptekach stacjonarnie może być trochę taniej.A teraz ile taka szczepionka?
Bo szczerze nie spodziewałam się cen 1000 zł ([emoji33][emoji33][emoji33]) bardziej 300 ale to Max...
Staram się, żeby jak najczęściej spała w łóżeczku, ale różnie wychodzi. Zawsze ten najdłuższy, pierwszy sen śpi w łóżeczku. Później jak P jest na nocce to zostaje po pierwszym karmieniu już u mnie. Często jak P jest to też zostawiam ją z wygody bardziej. Ale oni lubią się do siebie przytulać. Ostatnio zaczęłam ją po każdym karmieniu odkładać.Tutaj tez to pytanie, Martynka śpi z Wami czy w łóżeczku?
Chyba Ania nawet tutaj pisała o tym. Przy mleku sztucznym powstają nowe komórki tłuszczowe, przy naturalnym pęcznieją tylko te już istniejące.Olka, mi neonatolodzy w szpitalu mowili, ze jak dziecko tyje na mleku matki to nie szkodzi. Inaczej jest z mm. Tu istnieje ryzyko otylosci dzieciecej i otyłosci w zyciu doroslym.Moj Leos przyniera srednio 50g/doba, czyli powyzej normy, ale on byl maly i chudy (nie mial tkanki tluszczowej) i teraz nadrabia. Dopiero niedawno zaczal troche ulewac i czasami go odbijam, jo wczesniej nie bylo takiej potrzeby.
A dlaczego to zle, ze Twoje dziecko tyje? @GoJ tez cos wspominala o tym?
@GoJ nie wiem, co ty chcesz od Mikiego.. [emoji848] tak smacznie śpi [emoji23]
Mój P mi nie wierzył, że Mała tak długo spała [emoji23]