reklama
Prawidłowo. Życzę zdrówka dla malucha. Daj znać po wizycie.Mój malutki taki biedny z tym noskiem.... na tetrowej pieluszce która powiesiłam na łóżeczku koło buźki dałam kilka kropel olbasa żeby lepiej oddychał. A jesZcze mu woda morską psiknelam to wyszedł nie ładny żółtawy gil idę rano do lekarki, żeby mu tylko nie padło na oskrzela czy płuca bo się załamie :/
Ale Ci dobrze.Witam się na porannej zmianie. Nocniej dzisiaj nie uświadczyłam [emoji1] Martyna spała 22-5.
U Nas młody po bitwie od 17:30 do 21:00 ululał się i spał w łóżeczku do 23... potem wzięłam go do siebie cycanko tak jak lubię i ja i on czyli z pełnego cyca c kuciem drugiego itp. Potem po 2:00 z drugiego już pełnego cycka. I teraz pielucha i cycek i śpi. Zostawię go z S. jak będę wieźć K. tzn. taki mam plan bo on rano lubi pospać i nie chcę go rozbudzać ubieraniem. Zaraz i tak będzie jojczał bo mokre bąki poszły po przewijaniu w suchą pieluchę...
W sumie się wyspałam.
Lepiej bo wstawać mi się nie chciało.
W butli mam 100ml mam nadzieję że starczy.
A dziewczyny ile dokładnie odciągnięte mleko może stać bez lodówki a ile w lodówce i czy woreczki do mrożenia to w aptece dostanę? Jak rozmraża się potem to mleko?
D
Deleted member 180961
Gość
Witam się na porannej zmianie. Nocniej dzisiaj nie uświadczyłam [emoji1] Martyna spała 22-5.
Boze dziewczyno, oszczedz nam bo skisniemy z zazdrosci [emoji1] chociaz ja i tak nie narzekam, bo u nas 20:30, 1:00 i teraz.
18grudzien
Fanka BB :)
A ten mój pasibrzuch nie daje spać budzi się często on pewnie do roku będzie w nocy wstawaćWitam się na porannej zmianie. Nocniej dzisiaj nie uświadczyłam [emoji1] Martyna spała 22-5.
D
Deleted member 180961
Gość
Ale Ci dobrze.
U Nas młody po bitwie od 17:30 do 21:00 ululał się i spał w łóżeczku do 23... potem wzięłam go do siebie cycanko tak jak lubię i ja i on czyli z pełnego cyca c kuciem drugiego itp. Potem po 2:00 z drugiego już pełnego cycka. I teraz pielucha i cycek i śpi. Zostawię go z S. jak będę wieźć K. tzn. taki mam plan bo on rano lubi pospać i nie chcę go rozbudzać ubieraniem. Zaraz i tak będzie jojczał bo mokre bąki poszły po przewijaniu w suchą pieluchę...
W sumie się wyspałam.
Lepiej bo wstawać mi się nie chciało.
W butli mam 100ml mam nadzieję że starczy.
A dziewczyny ile dokładnie odciągnięte mleko może stać bez lodówki a ile w lodówce i czy woreczki do mrożenia to w aptece dostanę? Jak rozmraża się potem to mleko?
Ja korzystalam z tej strony
Link do: Przechowywanie, zamrażanie i rozmrażanie mleka matki
18grudzien
No właśnie!!!! Seremida nie lubimy cięBoze dziewczyno, oszczedz nam bo skisniemy z zazdrosci [emoji1] chociaz ja i tak nie narzekam, bo u nas 20:30, 1:00 i teraz.
18grudzien
Ale spać się chce o matulu.... Ten jak głodny drze jape smokiem go nie przytrzymam jak poprzednie dzieci no dziś zła jestem na niego i już bo zre teraz a miał o 7 ale tak się darl że szok
reklama
18grudzien
GoJ ty masz dziś klucze a ja decyzji nadal niet...