reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No mojego dalej meczy. Zaczęłam jeść spowrotem wszystko prócz nabiału i coś chyba zaszkodziło bo mam niedźwiedzia ( warczenie ) kolejny dzień i wysypana twarz i brzuch Byłam na usg , wszystko ok ale mega dużo gazów. Daje espumisan do kompletu. Olałabym i niech dojrzewa i przechodzi ale skurwys.ynsko się meczy młody.... wiec próbuje szukać przyczyny dalej
Kasia a jajka??

reklama
Współczuję Wam brzuchów. My mieliśmy kłopoty z brzuchem od chyba 3 tyg. do 6.
Nie wiem jaka jest zależność między cyckiem, dietą i bólami ale Miki ewidentnie reaguje na czosnek i winogrona

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak moja córka śpi po 3h ciągiem w ciągu dnia później 1h jest aktywna, później znowu śpi... i w nocy śpi po 6h czy to jest normalne bo na już swiruje

Dziewczyny powiedzcie mi czy jak moja córka śpi po 3h ciągiem w ciągu dnia później 1h jest aktywna, później znowu śpi... i w nocy śpi po 6h czy to jest normalne bo na już swiruje
Normalne według mnie, mój jest najbardziej aktywny rano po nocy zabieram go do kuchni do leżaczka i potrafi grubo ponad godzinę mieć otwarte oczy dlatego rano daje mu krople i smaruje nóżki, przebieram go i coś do niego mówię wtedy ma oczy wielkie i słucha a resztę dnia drze się, je i śpi

reklama
Jak ładnie przybiera i jest spokojna to wszystko ok tylko się cieszyć że tak ci pozwala żyć ;)
Tak przybiera bardzo dobrze już jest taki g rubasek, poprostu trochę się zmartwilam , ale jak mówisz że jest okej to super apetyt też ma więc nie mam co narzekać, no zobaczymy jak będzie skok rozwojowy co będzie, może poprostu cisza przed burzą, że taka spokojna na początku A później da popalić, heheh

Do góry