reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A my nadal nie śpimy :( 15 min Max, nawet nie zdążę cokolwiek zrobić i ten już wstaje i marudzi :(
A dziś przyjeżdzają moi rodzice i chce chatę ogarnąć i siebie oczywiście by pokazać ze jestem w formie :)

Kamil poszedł z psem i potem na zakupy, aż czasem mu zazdroszczę tych kilku chwil dla siebie. No ale w sumie ja dużo gadam a jak przychodzi co do czego- to siedzę i patrzę jak Mały śpi zamiast coś robić :)

No po ojcu. On tez do zdj robi głupie miny bo nie lubi

Moj pozuje, nawet na spika [emoji1]
BEEF3796-341A-4869-9DB8-F260CDA92889.jpg

Załączniki

• BEEF3796-341A-4869-9DB8-F260CDA92889.jpg
    BEEF3796-341A-4869-9DB8-F260CDA92889.jpg
    565,3 KB · Wyświetleń: 379
Byłam na kontroli, mała waży 4kg A tydzień temu 3730g czyli 270g jej przybyło i ma 52 cm czyli nadal malutka jest ale być może później nadrobić będzie miała okazję . Jeszcze w trakcie badania mamusie opsikala, pępek był nadal mokry w srodku więc nasmarowala go jakims preparatem w środku i kazala nie kąpać się dzisiaj , jeżeli chodzi o jedzenie to 6× po 120ml mogę spokojnie podawać zastanawia mnie dlaczego moja królewna tyle śpi.... i nie zapytałam się jej oczywiście na następny tydzień idę na ważenie więc zapytam czy to normalne .

Byłam na kontroli, mała waży 4kg A tydzień temu 3730g czyli 270g jej przybyło i ma 52 cm czyli nadal malutka jest ale być może później nadrobić będzie miała okazję . Jeszcze w trakcie badania mamusie opsikala, pępek był nadal mokry w srodku więc nasmarowala go jakims preparatem w środku i kazala nie kąpać się dzisiaj , jeżeli chodzi o jedzenie to 6× po 120ml mogę spokojnie podawać zastanawia mnie dlaczego moja królewna tyle śpi.... i nie zapytałam się jej oczywiście na następny tydzień idę na ważenie więc zapytam czy to normalne .

A od kiedy podajesz 120ml?
Bo ja się zastanawiam ile podawać dziecku ci ma prawie 3 tyg?

reklama
A od kiedy podajesz 120ml?
Bo ja się zastanawiam ile podawać dziecku ci ma prawie 3 tyg?
Jak skończy 3 tygodnie to u mnie mówili że mogę podawać 110ml -120ml więc na początku podawałam 110ml przez 3 dni a później zauważyłam że mała szuka wiece j więc sama zwiększyłam do 120ml
I dzisiaj lekarka mi powiedziała że jak mała się wzbudza co 4.5h do 5h w nocy to mogę jej podać 130ml jeżeli tyle zechce zjeść . Moja skończyła 4tyg wczoraj

Do góry