A bo ja wiem... samo tak jakoś wychodzi.Super buciki, jak Wy to robicie że dzidzia zasypia na brzuszku, u mnie tylko tak zasypia jak leży na mnie ale w łóżeczku nie ma takiej opcji [emoji53]
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ty no 18 zyla to warto!
Gdzie
D
Deleted member 180961
Gość
Super buciki, jak Wy to robicie że dzidzia zasypia na brzuszku, u mnie tylko tak zasypia jak leży na mnie ale w łóżeczku nie ma takiej opcji [emoji53]
Moj musi byc bardzo zmeczony, zeby chcial na brzuch, inaczej jest wojna. Na mnie zasnal moze z 3 razy, woli na pleckach. Teraz lezy na brzuszku, ale dlatego ze odlecial przy cycku i mama go cyk myk szybko na brzuszek, kreci sie i puszcza baki i jest za bardzo spiacy zeby jojczec [emoji5]
KINDERBUENOO88
A co dzisiaj tak cicho ? Nikogo nie ma na nocnej zmianie ?
U nas pobudka numer dwa i kupa numer trzy owocna noc
U mnie ciężka noc...
Młody stwierdził, że noc taka piękna i szkoda spać i tak się bujamy do teraz z drzemkami Max 1 h..
AuchanGdzie
Mój jak zły to się z brzucha foka na plecy cwaniak...Moj musi byc bardzo zmeczony, zeby chcial na brzuch, inaczej jest wojna. Na mnie zasnal moze z 3 razy, woli na pleckach. Teraz lezy na brzuszku, ale dlatego ze odlecial przy cycku i mama go cyk myk szybko na brzuszek, kreci sie i puszcza baki i jest za bardzo spiacy zeby jojczec [emoji5]
A dziś doczołgał a raczej dowił do gaci Bartka. Takie ma białe w głowy klonów i Vadera i Mikiemu tak bardzo się spodobały ze najpierw wyciągał rękę i chwytal powietrze i wściekal się tak bardzo a w tej złości wił jak zaskroniec i dowił się do tych majtek i je złapał. Cudak.
No nie dzwoni menda no!Marzy mi się żeby ta baba z ZGNu zadzwoniła z tą umową i dała mi klucze... Dziś. Już. Teraz. Najlepiej punkt 8:00
KatarzynaCarmen
D
Deleted member 180961
Gość
Mój jak zły to się z brzucha foka na plecy cwaniak...
A dziś doczołgał a raczej dowił do gaci Bartka. Takie ma białe w głowy klonów i Vadera i Mikiemu tak bardzo się spodobały ze najpierw wyciągał rękę i chwytal powietrze i wściekal się tak bardzo a w tej złości wił jak zaskroniec i dowił się do tych majtek i je złapał. Cudak.
Rozwija sie jak szalony ten Twoj Miki! Moj wycieczki robi tylko do sutka jak go poloze na brzuchu swoim[emoji14]
reklama
Aniabrz
Hahahah moj tezRozwija sie jak szalony ten Twoj Miki! Moj wycieczki robi tylko do sutka jak go poloze na brzuchu swoim[emoji14]
Dziewczyny podajecie wit c?