reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Super buciki, jak Wy to robicie że dzidzia zasypia na brzuszku, u mnie tylko tak zasypia jak leży na mnie ale w łóżeczku nie ma takiej opcji [emoji53]

Moj musi byc bardzo zmeczony, zeby chcial na brzuch, inaczej jest wojna. Na mnie zasnal moze z 3 razy, woli na pleckach. Teraz lezy na brzuszku, ale dlatego ze odlecial przy cycku i mama go cyk myk szybko na brzuszek, kreci sie i puszcza baki i jest za bardzo spiacy zeby jojczec [emoji5]

Moj musi byc bardzo zmeczony, zeby chcial na brzuch, inaczej jest wojna. Na mnie zasnal moze z 3 razy, woli na pleckach. Teraz lezy na brzuszku, ale dlatego ze odlecial przy cycku i mama go cyk myk szybko na brzuszek, kreci sie i puszcza baki i jest za bardzo spiacy zeby jojczec [emoji5]
Mój jak zły to się z brzucha foka na plecy cwaniak...
A dziś doczołgał a raczej dowił do gaci Bartka. Takie ma białe w głowy klonów i Vadera i Mikiemu tak bardzo się spodobały ze najpierw wyciągał rękę i chwytal powietrze i wściekal się tak bardzo a w tej złości wił jak zaskroniec i dowił się do tych majtek i je złapał. Cudak.

Mój pulpecik, już śpi od godziny po karmieniu i nie wiem czy jej nie budzić, bo za godzinę mam wizytę, i martwię się że jak będziemy jechać to w wózku nie będzie chciała spać . [emoji85] A inaczej nie będzie chciała leżeć
20181012_082531.jpg

Załączniki

• 20181012_082531.jpg
    20181012_082531.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 347
Mój jak zły to się z brzucha foka na plecy cwaniak...
A dziś doczołgał a raczej dowił do gaci Bartka. Takie ma białe w głowy klonów i Vadera i Mikiemu tak bardzo się spodobały ze najpierw wyciągał rękę i chwytal powietrze i wściekal się tak bardzo a w tej złości wił jak zaskroniec i dowił się do tych majtek i je złapał. Cudak.

Rozwija sie jak szalony ten Twoj Miki! Moj wycieczki robi tylko do sutka jak go poloze na brzuchu swoim[emoji14]

reklama
Do góry