kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Gdzie kupowałyście te książeczki kontrastowe?
Smyk , auchan , sklepy niemowlęce. W księgarniach tez powinni mieć. Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie kupowałyście te książeczki kontrastowe?
My smoka nie potrzebujemya co do smoczka to u nas nie akceptuje i czasem żałuję, na chwilę chociaż by się uspokoiła bez cyca. Mam NUK, lovi, i avent. Mina jak jej daję do buzi bezcenna ha ha..
Na internatach zamawialamGdzie kupowałyście te książeczki kontrastowe?
Mój na szczęście smowkowyI tam. Smoczki są od tego by zatykać papę. Wyobraźcie sobie takie nie smocze dziecko jak mój... nie dość że smok to wróg to jeszcze odruch ssania silny jak w odkurzaczu 1600 W. Teraz jak ogarnia że ma dłonie i można je wsadzić do buzi to jak już w pijackim rauszu trafi to aż czerwona ta piąstka od ssania. No i ten ssak w podróży autem nie zawsze śpi a jak nie śpi to chce żreć więc na pobocze i cyc inaczej serio nie da rady i cholernie mi szkoda że NIE MOGĘ ZATKAĆ GO SMOKIEM.
Ty no 18 zyla to warto!Fajnie buty!!! Muszę i ja nabyć
Ja dostalamGdzie kupowałyście te książeczki kontrastowe?
Ja akurat dorwałam w AUCHANie za 7.99 mniejsze nierozkładane za 4.99 też mam w planach nabyć...Gdzie kupowałyście te książeczki kontrastowe?
Hej ja byłam tzn nic nie pisałam, bo tak mi się chciało spać, mała spała 5h i obudziła się koło 2 A to jest mój najgorszy czas wolałabym żeby o 1 wtedy mi się lepiej myśli, więc zjadła o 2 :30 i zasnęła , ja odrazu poszłam spać wstałam o 6 znowu karmienie a teraz , szykuje się do pediatry z mała na 10 [emoji6]A co dzisiaj tak cicho ? Nikogo nie ma na nocnej zmianie ?
U nas pobudka numer dwa i kupa numer trzy owocna noc
Super buciki, jak Wy to robicie że dzidzia zasypia na brzuszku, u mnie tylko tak zasypia jak leży na mnie ale w łóżeczku nie ma takiej opcji [emoji53]Berek.
Śniło mi się nie uwierzycie... że wymiotowałam. Najpierw ja. Potem Kacper. Jak koty! Fajnie co? Rano Miki przy przewijaniu ulał sporo głównie nie przetrawionym trochę też twarogiem... kiedy przestanie?
Poza tym sytuacja wygląda tak:
Zobacz załącznik 906671
A to butki
Zobacz załącznik 906672
A jakby która chciała to te EMO czy jak im tam (co. @wiciowamama. chyba ma dla Ulki) w Auchan są beżowe czy takie bardziej camel-owe i różowe pudrowe po 12 zł na kopytka Waszych dam