reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja się czaję, żeby hybrydę sobie zrobić, ale to potrzebuję, żeby mała na godzinkę przysnęła [emoji140]

Obcinam jej paznokietki regularnie, ale ta mała spryciula zawsze znajdzie jakiegoś zadarciucha i się nim po twarzy podrapie [emoji85]

reklama
Obudziłam się go na spiocha aby wyjść na te cudna pogodę i jak się darl pół drogi normalnie! Jak nigdy no taki rozdarty egzemplarz urodziłam to jakaś kara chyba :D już jestem koło domu jest pięknie ale co z tego jak już padam dosłownie stoję w słońcu i korzystam ale zmęczona, śpiąca spragniona itd itd a w domu nie wiem czy się położyć z nim jak się uda czy prasowac i myć podlogi??? Bo pomalutku robią się zaległości.... :hmm:

I my na spacerku

Załączniki

• IMG_20181010_142636.jpg
    IMG_20181010_142636.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 136
A poza tym starszego bolala wczoraj caly dzien strasznie noga, ze nie mogl nawet usiasc po turecku i chodzic i mowi, ze to raczej nie miesiec tylko kosc. Dzis juz mu przeszlo, ale mial takie bole juz na wiosne. Mam nadzieje, ze to wzrostowe, bo tez juz czytalam, ze to moze byc jakis nowotwor kosci czy cos..
Nie polecam czytania internetów odnośnie chorób bo to tylko niepotrzebnie stresuje a małe prawdopodobieństwo że dolega Ci akurat to o czym czytasz :)

reklama
Do góry