reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Goj spirytus salicylowy? Bo u mojego coś krew w tym pępku od dziś, a odpadł 5 dni po porodzie. Helenka ile robił tych okrążeń autem to już nie wiem ;) kinder ona dziwna kobieta, jak tylko urodziłam to 1go dnia chciała przyjechać, a do tej pory nas nie odwiedziła a mieszka w tym bloku co ja. Wymyśla a to ma biegunkę a to grypę. Dla małego kupiła prezent ale paczka zaginęła. To z Tobą, obca osoba się widziałam po porodzie a nie ze swoją ,,koleżanka,,. Eh szkoda gadać...

Goj spirytus salicylowy? Bo u mojego coś krew w tym pępku od dziś, a odpadł 5 dni po porodzie. Helenka ile robił tych okrążeń autem to już nie wiem ;) kinder ona dziwna kobieta, jak tylko urodziłam to 1go dnia chciała przyjechać, a do tej pory nas nie odwiedziła a mieszka w tym bloku co ja. Wymyśla a to ma biegunkę a to grypę. Dla małego kupiła prezent ale paczka zaginęła. To z Tobą, obca osoba się widziałam po porodzie a nie ze swoją ,,koleżanka,,. Eh szkoda gadać...
W apteceasz takie nadaczone 70% roztworem spirytusu. Gotowe. No i gencjana. Może podrkrwawiać jak brzuszek napina bo wredy strup zachowuje się jak na ciele na zgięciu - pęka

A ze mną przed ;) a za jakiś czas KAfe na Zbawiciela

Tu też ten Pan dwie dziewuchy i syn no i po syna przychodzi więc równo siły rozłożone. Ja teraz chciałam bliźniaki żeby był i chłopczyk i dziewczyna i dwoje za jednym porodem no ale nie każdemu dane...
Ja tez tak chcialam ;) ale ciaza blizniacza to ciaza wysokiego ryzyka. Za to trojaczmi to jazda bez trzymanki- znam dwie rodziny i relacje z pierwszej reki. Trudne bardzo

reklama
A ze mną przed ;) a za jakiś czas KAfe na Zbawiciela

Już coraz bliżej :)

Dziś miałam dzień normalny, tzn nie chce zapeszać ale prawie bez bólu. Nawet sobie normalnie kaszlalam :):)
Byliśmy nadać imię i nazwisko dla Małego, w kadrach załatwić macierzyński i jeszcze nawet poszłam do świata dziecka by kupić ciuszki na 56 głównie pajace i śpiochy bo tego mam mało a w 62 się topi wciąż ( a urodził się 59)
Byłam z siebie taka dumna ze tyle zrobiłam. Wprawdzie mimo, że się odwaliłam na wyjście to pozycje chodzenia mam zbliżoną do quasimodo i zapewne wyglądałam komicznie[emoji85][emoji85][emoji85]

Teraz przysypiam czekając aż moje dziecko się zbudzi i zacznie się nocny maraton...

Do góry