Ale Tu czymś to przemywalas tak ? jak to robiłaś?Ja patykiem tylko bo u nas inaczej nie dało rady dostać się taki dziwny pępek
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za wsparcie... kinder nie ona nie ma dzieci, ma 40 lat, męża, i ich dziecko to piesek....
To wszystko wyjaśnia...
Zewnętrznie wacikiem ze spirytem. Gencjana na patyk i tyle o ile się dało w głąb pępka. 2X psiknęłam tym octinocośtamseptem.Ale Tu czymś to przemywalas tak ? jak to robiłaś?
oluchapoducha
Goj spirytus salicylowy? Bo u mojego coś krew w tym pępku od dziś, a odpadł 5 dni po porodzie. Helenka ile robił tych okrążeń autem to już nie wiem kinder ona dziwna kobieta, jak tylko urodziłam to 1go dnia chciała przyjechać, a do tej pory nas nie odwiedziła a mieszka w tym bloku co ja. Wymyśla a to ma biegunkę a to grypę. Dla małego kupiła prezent ale paczka zaginęła. To z Tobą, obca osoba się widziałam po porodzie a nie ze swoją ,,koleżanka,,. Eh szkoda gadać...
W apteceasz takie nadaczone 70% roztworem spirytusu. Gotowe. No i gencjana. Może podrkrwawiać jak brzuszek napina bo wredy strup zachowuje się jak na ciele na zgięciu - pękaGoj spirytus salicylowy? Bo u mojego coś krew w tym pępku od dziś, a odpadł 5 dni po porodzie. Helenka ile robił tych okrążeń autem to już nie wiem kinder ona dziwna kobieta, jak tylko urodziłam to 1go dnia chciała przyjechać, a do tej pory nas nie odwiedziła a mieszka w tym bloku co ja. Wymyśla a to ma biegunkę a to grypę. Dla małego kupiła prezent ale paczka zaginęła. To z Tobą, obca osoba się widziałam po porodzie a nie ze swoją ,,koleżanka,,. Eh szkoda gadać...
A ze mną przed a za jakiś czas KAfe na ZbawicielaGoj spirytus salicylowy? Bo u mojego coś krew w tym pępku od dziś, a odpadł 5 dni po porodzie. Helenka ile robił tych okrążeń autem to już nie wiem kinder ona dziwna kobieta, jak tylko urodziłam to 1go dnia chciała przyjechać, a do tej pory nas nie odwiedziła a mieszka w tym bloku co ja. Wymyśla a to ma biegunkę a to grypę. Dla małego kupiła prezent ale paczka zaginęła. To z Tobą, obca osoba się widziałam po porodzie a nie ze swoją ,,koleżanka,,. Eh szkoda gadać...
Chloe.Chloe
Ja tez tak chcialam ale ciaza blizniacza to ciaza wysokiego ryzyka. Za to trojaczmi to jazda bez trzymanki- znam dwie rodziny i relacje z pierwszej reki. Trudne bardzoTu też ten Pan dwie dziewuchy i syn no i po syna przychodzi więc równo siły rozłożone. Ja teraz chciałam bliźniaki żeby był i chłopczyk i dziewczyna i dwoje za jednym porodem no ale nie każdemu dane...
Chloe.Chloe
Ma czy nie ma dzieci to bez znaczenia, bo nie ma kultury i taktu. Nawet jak cos sie nie podoba to sie tego nie mowi i nie w taki sposob!Dzięki dziewczyny za wsparcie... kinder nie ona nie ma dzieci, ma 40 lat, męża, i ich dziecko to piesek....
reklama
KINDERBUENOO88
A ze mną przed a za jakiś czas KAfe na Zbawiciela
Już coraz bliżej
Dziś miałam dzień normalny, tzn nie chce zapeszać ale prawie bez bólu. Nawet sobie normalnie kaszlalam
Byliśmy nadać imię i nazwisko dla Małego, w kadrach załatwić macierzyński i jeszcze nawet poszłam do świata dziecka by kupić ciuszki na 56 głównie pajace i śpiochy bo tego mam mało a w 62 się topi wciąż ( a urodził się 59)
Byłam z siebie taka dumna ze tyle zrobiłam. Wprawdzie mimo, że się odwaliłam na wyjście to pozycje chodzenia mam zbliżoną do quasimodo i zapewne wyglądałam komicznie[emoji85][emoji85][emoji85]
Teraz przysypiam czekając aż moje dziecko się zbudzi i zacznie się nocny maraton...