Bez urazy ale mój mózg nie ogarnia rekompensowania braku dziecka psem...Dzięki dziewczyny za wsparcie... kinder nie ona nie ma dzieci, ma 40 lat, męża, i ich dziecko to piesek....
reklama
Ja patykiem tylko bo u nas inaczej nie dało rady dostać się taki dziwny pępekDziewczyny a wy tylko czyscicie patyczkiem ten pępek lekko odginajac czy psikacie tam jak odegniecie?
oluchapoducha
Fanka BB :)
Moja córka też miała ten trądzik, ja to się tym nie martwię bardzo. A ona dzieci nie ma , instynktu nie ma, i pisze mi że to jest fuj... to przykre tak mówić bi dla matki co by nie miało na tej twarzy to najpiękniejsze będzie jej dziecko.
Ja myłam tylko wodą z mydłem i osuszając odginałam.Dziewczyny a wy tylko czyscicie patyczkiem ten pępek lekko odginajac czy psikacie tam jak odegniecie?
Moja mama też radziła mi to zasuszyć, ale położna mówiła, żeby nie ruszać.A mój wysypany na maska położna dziś kazała maka ziemniaczana twarz sypac i śpi taki biały cały zobaczymy
18grudzien
Ja bym już jej odpowiednioo powiedziala! Zwłaszcza że hormony we mnie buzuja heheMoja córka też miała ten trądzik, ja to się tym nie martwię bardzo. A ona dzieci nie ma , instynktu nie ma, i pisze mi że to jest fuj... to przykre tak mówić bi dla matki co by nie miało na tej twarzy to najpiękniejsze będzie jej dziecko.
oluchapoducha
Goj ja też miałam takie mega kolki, to podobno mój tata maluchem ze mną jeździł w koło osiedla to zasypiałam od razu i był spokój
18grudzien
Idę spać pewnie zaraz wstanę na mleko ale chociaż pół godziny! Do nocy....
helenka_22
Maluchem....hi hiGoj ja też miałam takie mega kolki, to podobno mój tata maluchem ze mną jeździł w koło osiedla to zasypiałam od razu i był spokój
A ile musiał jeździć???
@oluchapoducha. a srał ją pies
@seremida. @Bajdelka35 .a tylko czasem te syfy mlekiem z cycka i przy kąpieli samą wodą ryjek myję i u Nas nie ma tragedii w najgorszym stadium dużo było pod oczkami na policzkach teraz nawet niebardzo czerwone sa... takie blade male krostki
@seremida. @Bajdelka35 .a tylko czasem te syfy mlekiem z cycka i przy kąpieli samą wodą ryjek myję i u Nas nie ma tragedii w najgorszym stadium dużo było pod oczkami na policzkach teraz nawet niebardzo czerwone sa... takie blade male krostki
reklama
Może spaliny wdychałaśGoj ja też miałam takie mega kolki, to podobno mój tata maluchem ze mną jeździł w koło osiedla to zasypiałam od razu i był spokój
Mój stary dał w tamtym czasie dupy a matka wróciła do swojej matki