reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kasiaczek to rzeczywiście łatwego dzieciństwa nie miałaś, mimo tego uważam że jesteś fajna, otwarta, ciepła osoba dla swojej rodziny, dzieci. I tu dla nas ;) wiecie co ten trądzik u małego coraz większy ale to nic i tak mu robię dużo zdjęć na pamiątkę, wysyłam do rodziny zdjęcie, i wysłałam do koleżanki a ona mi napisała boże co on ma twarzy, fuj, jak to okropnie wygląda, żebym mu przypudrowala ta twarz itp. Aż mi przykro się zrobiło! Więcej jej nic nie wyślę.... :(

reklama
@Golabeczka

Przepraszam ale pomyślałam o Tobie [emoji8]
FB_IMG_1538677772020.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1538677772020.jpg
    FB_IMG_1538677772020.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 343
Co do kolek, to moja córka się tak darła codziennie do 4 miesiąca. Myślałam że wykituje że zmęczenia. Chodziłam do pediatry, na usg brzucha, do gastrologa, wszystkie chyba preparaty na kolki wypróbowałam, i na receptę debridat bodajże. No nic nie pomogło, najlepiej odkurzacz lub suszarka, szumis był za cichy. I mleko piła bebiko na kolki. No zupełnie nic nie pomogło tylko czas....czekać trzeba starania aż minie

@Bajdelka35. ty nie kombinuj tylko się ciesz że nie masz o czym rozmyślać tylko o głupotach. Ja nie mam czasu myśleć o romansach i maraźmie bo wiecznie coś się dzieje i powiem Ci że czasem chciałabym być znudzona tak jak ty ;) więc życzę ci tego znudzenia bo ono oznacza brak problemów i zmartwień...

A w ogóle co do życia w małżeństwie to normalne że nam brakuje flirtu i motyli w brzuszku i nie mam na myśli niestrawności... ja często flirtuję bo lubię czuć się adorowana mój tego nie rozumiał bo myślał ze mu rogi doprawie i musialam wyjasnic ze jak mi nie pozwoli na niewinne flirty czasem z podtekstem to dopiero mu doprawie... ;)

@wiciowamama. młoda jest PRZE urocza śliczna słodka

@shaggy. ten tryb dnia musicie wypracować sami trochę na pidstawie tego co dziecko kiedy chce trochę na siłę... także praca i systematycznosc przed wami...

Ale mój dokładnie tak samo. Czasem śpi 4 h czasem 1 h. Czasem uda się uspokoić smokiem czasem tylko butla go uspokoi. Noszenie, tulenie to nie dla niego. Czasem mam wrażenie, że z jednej strony to lalka ( bo je, śpi i kupka) a z drugiej jak kot- robi to jak chce i kiedy chce..
Bo jest WOLNYM człowiekiem. Nie dotyczą ich jeszcze ramy czy konwenanse czy piry dnia. Wszystko to instynkt i zaspokajanie podstawowych potrzeb i to jest zaj..ste. Można pierdnąć w towarzystwie czy obsrać się jak wszyscy jedzą można oszczać lekarza i NIKT ci złego słowa nie powie ale jeszcze kilja miesięcy i koniec samowolki.... zaczną się zakazy nakazy i ograniczenia i konwenanse

Prześliczna [emoji7][emoji5][emoji8]Nie może się oderwać od niej [emoji16] Ona nam zjawiła się niespodziewanie a gdy mąż usłyszał że będzie to dziewczynka to już całkiem sfiksował [emoji23] Tylko do niej Księżniczka mówi, nawet nie po imieniu [emoji23][emoji23][emoji23]
No to ją rozpuści :-D .hihi

reklama
Do góry