helenka_22
Fanka BB :)
GratulujemyTak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujemyTak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Powiem takJa krwawiłam tyle o ile .
Może parę dni, potem w domu praktycznie wcale. Ale to tak falami . Dwa dni prawie że nic a na trzeci krew właśnie .
Ponoć norma
A od kiedy można dawać smoka?
Mój ma bardzo mocny odruch ssania, ssa sobie palce, rękawy. Czasem mojego palca. Mam dla niego smoczki, ale nie wiem czy takiemu maleństwu można już dawać.
A mam takie, dwa rodzaje jeden na prosto drugi lekko pod skosem
Zobacz załącznik 902488
Mój identycznie, wkładam go do samochodu a on jak zaczarowany ile jadę tyle nawet nie mruknieGratulacje! Czekamy na zdjęcia U mnie mała zasypia jak tylko fotelik znajdzie się w samochodzie [emoji23] smoczkek nam niepotrzebny [emoji23]Chyba dopiero od miesiąca jak już dobrze nauczy się ssać, ale nie wiem dokładnie. Czasem lepiej dać smoka niż dziecko ma się denerwować. To już indywidualna decyzja.
Mój smoczka w ogóle nie chce , ostatnio chciałam mu dać w akcie desperacji bo tak płakał to nawet na chwilę nie chciał , zaraz wypluwa i koniec
U mnie smoczek obowiązkowy
Mieszkam na zadupiu, wszędzie dojeżdżamy autem więc nie wyobrażam sobie nie móc kluski zapchać smoczkiem.
Mam 4 sztuki kupione. Jeden na zawieszce na wyjścia różne żeby z chodnika nie musieć zbierać, jeden do torby od wózka i dwa w domu
@shaggy serdeczne gratulacje [emoji5] Kawał chłopa [emoji123] zdrówka życzę dla synka a Tobie szybkiej rekonwalescencji po CC [emoji8]Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
Jupi [emoji847]Wypisują nas dziś, ufff...
Gratulacje. Duży chłop.Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę