reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja krwawiłam tyle o ile .
Może parę dni, potem w domu praktycznie wcale. Ale to tak falami . Dwa dni prawie że nic a na trzeci krew właśnie .
Ponoć norma
Powiem tak
Trzy CC
Dwie robione przez moja dr.... 2 tyg i czysto.zadnych krwawień Brudzeń i wolgole

A teraz....
CC robiona przez innego pana dr....
Jutro miesiąc minie a ja Brudzeń falami...dwa dni czysto potem znowu dzień dwa i znów....

Więc zależy też jak kto oczyści...

A od kiedy można dawać smoka?
Mój ma bardzo mocny odruch ssania, ssa sobie palce, rękawy. Czasem mojego palca. Mam dla niego smoczki, ale nie wiem czy takiemu maleństwu można już dawać.

A mam takie, dwa rodzaje jeden na prosto drugi lekko pod skosem

Zobacz załącznik 902488

Od urodzenia można. A który Lepszy to nie wiem. Tyle ze ogólnie uważa się ze przy kp smoczek nie jest najlepszym rozwiązaniem

Gratulacje! Czekamy na zdjęcia :)U mnie mała zasypia jak tylko fotelik znajdzie się w samochodzie [emoji23] smoczkek nam niepotrzebny [emoji23]Chyba dopiero od miesiąca jak już dobrze nauczy się ssać, ale nie wiem dokładnie. Czasem lepiej dać smoka niż dziecko ma się denerwować. To już indywidualna decyzja.
Mój identycznie, wkładam go do samochodu a on jak zaczarowany :) ile jadę tyle nawet nie mruknie :)

U mnie smoczek obowiązkowy ;)
Mieszkam na zadupiu, wszędzie dojeżdżamy autem więc nie wyobrażam sobie nie móc kluski zapchać smoczkiem.
Mam 4 sztuki kupione. Jeden na zawieszce na wyjścia różne żeby z chodnika nie musieć zbierać, jeden do torby od wózka i dwa w domu :laugh2:

U mnie auto usypia. Sam fotelik już usypia. On kocha jeździć. Zreszta rodzina motoryzacyjna. Mama kocha auta tata kocha to i mały :)

Tak na szybko: Sebastian waga 4400 dlugi 57 dostal 10 pkt. urodził się 8.39 a teraz sobie śpi a ja dochodzę do siebie. już jedliśmy. jeszcze zdjęcia wstawię jak się ogarnę
@shaggy serdeczne gratulacje [emoji5] Kawał chłopa [emoji123] zdrówka życzę dla synka a Tobie szybkiej rekonwalescencji po CC [emoji8]
Wypisują nas dziś, ufff...
Jupi [emoji847]

Ja też już dziewczyny w domu z Julką [emoji16] W szpitalu nie było źle ale co w domu to w domu. Jeszcze zaraz chłopcy ze szkoły wrócą [emoji5]
1538131978148.jpg

Załączniki

• 1538131978148.jpg
    1538131978148.jpg
    906 KB · Wyświetleń: 392
reklama
Ja byłam wczoraj na wizycie patronazowej , lekarz powiedział żeby nie wychodzić z małym nigdzie gdzie jest dużo ludzi , że ani do sklepu, ani do galerii . Co o tym sądzicie ?

Do góry